“Ikke dra hit.”

Louise Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 238 av 2 120 Restauranter i Oslo
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Beskrivelse: Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Våren 2013 reåpnet vi etter ombygging og oppussing, og nå håper vi dere liker det vi har gjort. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.
Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Verste stedet i Oslo. Dro hit klokken 21 på en torsdag, fikk drinkene våre etter 40 minutter. Det vil si alle unntatt en som aldri fikk drinken sin. Vi ble så spurt av to bartendere om å betale en regning som allerede var betalt. Bra kveld ute.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Pellemyk
Kim B, Marketing på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2022

Hei!
Vi setter pris på din tilbakemelding, da vi etterstreber å gi alle våre gjester en god opplevelse hos oss. Det ser dessverre ut som at dette ikke har vært tilfellet denne gangen.

Vi vil gjerne høre mer om deres besøk og vi håper derfor at du vil sende oss en mail på booking@restaurantlouise.no, slik at vi kan få sjansen til å invitere dere tilbake.

Anmeldt 19. juli 2022

Dette er et trygt valg på Aker Brygge med god uteservering og bra service. Vi fikk tildelt et bord, og så oppdaget vi at det var bestilling via App. som vi misliker sterkt. Servitør Emil var tankeleser og kom løpende med menyen til oss, tok bestilling og var veldig serviceminded under hele middagen. Jeg spiste fiskesuppe som vanlig her, og denne gangen var den bedre enn sist gang! De andre tok blåskjell som de var fornøyde med. Vi kommer tilbake!

1  Takk, Ingeborg56

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi etterstreber å gi alle våre gjester en god opplevelse hos oss, og det er godt å høre at dette var tilfellet under deres besøk.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen ved en senere anledning. Ha en fin dag videre!

Anmeldt 10. juli 2022

Jeg og min familie ebatete oss for å fi denne restauranten en sjanse, det dette vsr de eneste på aker brygge med leidg bord.

Vi ble satt tilbords ved et møkket bord, men matrester og fuglebæsj på, vi ba dem pent vaske det.
Da kom de uten å ha vasket bordet for å legge på servietter og vi måtte igjen be om et rent bord.

Relativt rask bestilling gikk fint.

25 minutter etter bestilling fikk vi beskjed om at de var tomme for ferske reker, som flertallet av oss hadde bestilt.

De sa vi kunne få fryste reker.
Vi ønsket ikke det, de tilbydde oss 25% på maten, noe vi heller ikke ønsket.
Vi spurte dem pent om ikke vi da kunne bytte til en annen rett som samme peis. Siden vi allerede hadde ventet så lenge m.
De kunne de ikke og vi følte oss svert lite velkomne som gjester da vi fikk ta fryste reker eller avbestille hele retten. Noe mer kunne de ikke gjøre for oss, vi fikk beskjed av en dame st sånn funker det ikke.
Vi bestemte oss for å kansellere hele bordet og sll mat og gå derfra.

Vi fikk oss deilig mat noen meteren videre, med fantastisk service, ta de ekstra meterene videre inn til Tjuvholmen og ikke kast bort tiden deres her.

At et sted som dette får drive på aker brygge er bare flaut.
Jeg har aldri i mitt liv opplevd så dårlig gjestfrihet og elendig service.

Styr unna.

3  Takk, Martinehaaag

Vi setter pris på din tilbakemelding, da vi etterstreber å gi alle våre gjester en god opplevelse hos oss. Det ser dessverre ut som at dette ikke var tilfellet denne gangen.

Her er det noe vi kan bli bedre på, og det er derfor vi setter pris på slike tilbakemeldinger. Deres opplevelse er notert og tatt videre til restaurantsjef.

Vi vil gjerne få sjansen til å invitere dere tilbake og håper derfor at du vil sende oss en mail til booking@restaurantlouise.no.

Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Maten var smakløs, halvt opptint focaccia brød, små reker, hummer som badet i smør. Ga beskjed, da forsvant servitøren. Skittent og med glasskår under bordet. Oppfattet at vi ikke var de eneste som var missfornøyde, da bla bordet ved siden av sendte maten i retur. Har spist ved denne restauranten før, så forventningen var en annen.

Takk, 15ingridr

Her er det rom for forbedring på både mat og service, og deres opplevelse er notert og tatt videre til kjøkken- og restaurantsjef.

Vi vil gjerne høre mer om deres besøk, og håper at du vil sende oss en mail til booking@restaurantlouise.no slik at vi får sjansen til å invitere dere tilbake.

Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Bestilte hummer og reker, rekene var små og tinet i varmt vann så rekene var seige og vanskelig å renske, frosset starter.
Spurte hvor rekene kom i fra og fikk beskjed fra kjøkkenet om at de var ferske fra Oslofjorden men veldig tydelig ikke ferske. Hummer var dårlig og kostbar.
Glasskår under bordet så ikke så morro å ha med seg en gutt på 4-år.
Ga tydelig beskjed til servitør men fikk ikke en krone i avslag. Aldri mer Louise på oss.

Takk, Jørgen B

Det er beklagelig å høre at maten ikke levde opp til vår standard ved deres besøk, og at det var glasskår under bordet. Deres opplevelse er tatt videre til kjøkken- og restaurantsjef. Her er det noe vi kan bli bedre på, og det er derfor vi setter pris på slike tilbakemeldinger.

Reisende som så på Louise Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Louise Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!