“Dårlig service. Stenger for vanlige folk som har stått i kø alt for lenge, men lar «kjente» folk bare gå inn”
Anmeldelse av Louise Restaurant & Bar

Louise Restaurant & Bar
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Våren 2013 reåpnet vi etter ombygging og oppussing, og nå håper vi dere liker det vi har gjort. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.
Anmeldt 10. juni 2023 via mobile enheter

Slipper ikke inn vanlige folk som har stått 1 time i kø, men lar «low grader kjendiser» komme inn uten videre. Lar folk så 1 time i kø for å komme frem og få beskjed om at det er 2 timer venting, men kjendiser kommer inn lett som bare det

Dato for besøk: juni 2023
2  Takk, Olav emilius he... H

Anmeldt 17. mai 2023

Selv om man har bestilt bord blir man stående i en kø som presser på og er svært dårlig organisert. Kommer inn en halv time etter vi har bord, må vente enda 3 kvarter før vi i det hele tatt får vår forhåndsbestilte drikke. Maten serveres ikke samtidig, og man får beskjed i baren om at de er for opptatt med å sjenke sjampane til at man får lov å bestille kaffe.

Eleeeeelendig service for noe man ha reservert og betalt på forhånd.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Kesia L
Anmeldt 17. mai 2023 via mobile enheter

Hadde forhåndsbestilt bord og mat, betjeningen hadde dobbeltbooket bord,så vi måtte vente en ekstra halvtime før vi fikk bord. Den forhåndsbestilte maten kom etter 1,5 time, og var kald og vassen. Dårlig service.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Anne B
Anmeldt 30. april 2023

Svært dårlig service. Ventet lenge for å få tilvist bord som vi hadde bestilt. Måtte finne kelner selv for å bestille mat. Kelnerene virker sure og lite imøtekommende. De virket heller ikke særlig kompetente. De kom ikke til bordet slik at vi fikk bestit mer vin. Kommer aldri igjen.

Dato for besøk: april 2023
Takk, oddnyg2020
Anmeldt 20. april 2023

Dårlig service. Fikk ikke skje til suppen. Måtte aktivt lete for å finne ansatte til å hjelpe. Kom sjelden bort til bordet for å sjekke. Fikk dermed aldri bestilt vinglass nr to før vi mistet bordet til nestemann.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Emma Z
Kim Bye, Markedsføring på Louise Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2023

Hei, vi setter pris på din tilbakemelding, da det gjør at vi kan forbedre oss i fremtiden. Vi etterstreber å gi alle våre kunder en god opplevelse hos oss og det er leit å høre at dette ikke var tilfellet ved deres besøk. Dette er notert og tatt tilbake til vår restaurantsjef. Vi vil gjerne få sjansen til å invitere dere tilbake og håper du vil sende oss en mail til booking@restaurantlouise.no. Håper å høre fra deg!

Reisende som så på Louise Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Louise Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!