“Greit sted på Aker Brykke”
Anmeldelse av Louise Restaurant & Bar

Louise Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 239 av 2 119 Restauranter i Oslo
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Beskrivelse: Louise Restaurant & Bar har lange tradisjoner på Aker Brygge og etter en større renovering i 2013 har vi nå fornyet oss både på interiør og på mat. Menyen har fått et nytt fokus, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft. Våren 2013 reåpnet vi etter ombygging og oppussing, og nå håper vi dere liker det vi har gjort. Louise har lange tradisjoner her på Aker Brygge, og vi ser frem til fortsettelsen i årene fremover. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering, hvor du kan nyte maten med flott fjordutsikt. I vinterhalvåret, fra medio oktober til ut mars, holder vi søndagsstengt.
Anmeldt 21. august 2024

Ok sted på Aker Brygge. Grei burger, svak service fra de fleste - med unntak av Angelina som tok ansvar. Hun reddet alene servicen på bordet.

Dato for besøk: august 2024
Takk, C J

Anmeldt 1. august 2024 via mobile enheter

Etter å ha hatt et par negative opplevelser en tid tilbake, må jeg bare si at nå er det virkelig helt topp.
Service, mat terningkast 6👏🏼

Dato for besøk: august 2024
Takk, Robert M
Anmeldt 19. juli 2024 via mobile enheter

Bare så det er sagt, maten var god. Det er mitt i turistfellen, så forventningene var ikke så høye, men man burde klare bedre. Mye tid går bort ved at den som tar imot også rydder og dekker bord før de neste gjestene kan tas imot. Når vi ble plassert tok det 20 min før kelneren viste "interesse". Det hadde vært hyggelig å få tilbud om drikke mens vi så på menyen, men her skal tydeligvis alt bestilles på en gang, når det passer for kelneren. Dårlig organisering førte til like dårlig respons for alle gjester til tross for at det var en rolig kveld.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Sigmund S
Anmeldt 18. juli 2024

Absolutt ingen service her. Fikk et bord, men ingen servitører kom for å ta bestilling. Måtte kalle på en servitør etter lang tid for å i det hele tatt få bestilt mat og drikke. Manne fikk sin øl men min drikke kom aldri. Maten var virkelig skuffende. Seig fries og overpriset pasta. Det eneste positive er at maten kom forholdsvis fort når man endelig fikk bestilt.
Styr unna!!!

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Camilla K
Anmeldt 6. juni 2024 via mobile enheter

Ok mat, men servitørene var fraværende.
Måtte be om menykort selv, tok lenge før vi fikk ak i en servitør for å bestille aperitif. Måtte vente ennå lengre for å få bestilt mat. Det ble ikke ryddet tomme glass, hvilket ga utfordringer da hovedretten kom.

Dato for besøk: juni 2024
1  Takk, Pia B

Reisende som så på Louise Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Louise Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!