Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk atmosfære og god mat”
Anmeldelse av La Sada

La Sada
Vurdert som nr. 289 av 1 566 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære, god mat og allrighte priser. En sjeldenhet av en klassisk italiensk bakgårdsrestaurant i Oslo

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Q4200JBchristianp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (90)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 90 anmeldelser

Anmeldt 19. april 2020

Pizzaretter kan være så mangt i hovedstaden Oslo, der det nærmest vrimler av pizzatilbud. Men det er ingen tvil om topp kvalitet, italiensk kokkekunst- og bruk av ferske råvarer i den noe lille men intime La Sada i Schultz gate 11. Vi bestilte en mix av pizza`r, og fikk en pizzamiddag nesten uten sidestykke, mye fyll og god ettersmak. Meget hyggelig- og rask betjening, godt miljø, rent og pent. Anbefales. d:o)

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2020 via mobile enheter

La Såda er et nydelig lite sted i sidegaten til Bogstadveien. Stedet er intimt med få bord, veldig koselig og med en herlig tilstedeværende servitør. Hun fikk oss til å føle oss hjemme og med to ulike pizzaer som begge var smakfulle og gode er det ingen tvil. Vi kommer tilbake. Takk for en hyggelig kveld!

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Brattli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020

Spiste her med 3 kompiser og alle elsket det. Delte litt på pizzaene, bestilte to «il mondo» med parmaskinke, en «diavola» med pepperoni og en «la torre» med nduja (en slags spicy salami ble vi fortalt) og avokado. Alle var bra, men «il mondo» var helt nydelig! Stedet er veldig intimt, med ikke så mange sittegrupper. Likevel oppleves det ikke trangt, bare veldig koselig. Servicen var upåklagelig, og sorbet desserten kan også anbefales! Alt i alt en ekstremt god opplevelse, og vi ble sittende mye lenger enn planlagt og eieren holdt til og med åpent en halvtime ekstra bare for oss. Aldri følt for å skrive en resturantanmeldelse før nå, og håper genuint at noen som leser dette ender opp med å ta turen - aldri opplevd bedre service, og håper stedet forblir like autentisk som det er nå. Få sånne steder i Oslo!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, JoakimP227
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

La Såda har ikke bare vidunderlig pizza. De har en veldig koselig og intim atmosfære du ikke finner noen andre steder i Oslo. Stedet drives av et utrolig hyggelig kjærestepar i 20-årene og en italiensk kokk som løfter opplevelsen til noe helt utenom det vanlige. En skjult perle!

Dato for besøk: mars 2020
Takk, flammmen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Sada, så også på

 

Har du vært i La Sada? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din