“Koseligste lille restaurant”

Kjøkken: Italiensk
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 18. august 2022

En intim og utrolig koselig restaurant. Helt nydelig pizza, og en fantastisk søt og hyggelig servitør. Fikk følelsen av at jeg var i Italia.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Elin J

Anmeldt 24. juni 2022 via mobile enheter

God pizza - Il matto (kr. 218)
God pils (kr. 108/0,5l)
Anbefales

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Dag J
Anmeldt 19. februar 2022 via mobile enheter

Har ikke besøkt restauranten på mange år. Gjensynet ble over all forventning. Lokalene har gjennomgått en god oppgradering og det samme var maten. Dette er pizza helt i ypperste klasse😀👍 Her er man tro til tradisjonene og leverer varene riktig, uten tull og eksperimenter. Fortsett med det😀

Dato for besøk: februar 2022
Takk, torel708
Anmeldt 14. november 2020

La Såda er en hyggelig nabolagsrestaurant som passer godt for impulsive besøk.
Jeg ble noe skuffet over pizzaen, som var mindre interessant enn de fleste andre pizzaer jeg har spist i Oslo. De andre anmeldelsene er litt overdrevet positive.

Uavhengig av dette er det et helt ok alternativ om man vil støtte sin lokale restaurant!

Dato for besøk: november 2020
2  Takk, critical_traveler00
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære, god mat og allrighte priser. En sjeldenhet av en klassisk italiensk bakgårdsrestaurant i Oslo

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Christian Koyam... P

Reisende som så på La Sada, så også på

Har du vært i La Sada? Del dine erfaringer!