Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra”
Anmeldelse av Lucky Bird

Lucky Bird
Vurdert som nr. 484 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 31
Kjøkken: Amerikansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Gikk innom på impuls. Trivelig atmosfære og fint interiør med gjenbruk av gamle materialer. Bestilte Charing meny for to personer. Meget god mat med kylling, ribs, fries, coleslaw og mye annet digg. Mye mat for to personer. Rask servering og uproblematisk besøk. Anbefales

Dato for besøk: august 2021
Takk, 706kyrrea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (241)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 241 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Elendig service. Min datter kunne ikke spise den feilkrydrede maten. Alt for sterk. Ga beskjed men de bare overhørte oss. Aldri mer

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Flyer04979619678
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Anbefales ikke. Dette ble både dyrt og dårlig. Uoppmerksom servitør som ville ta bestilling to ganger. Lang ventetid på mat, og når maten kom på bordet var mat uspiselig med blant annet rå bacon. I tillegg klarte han som skulle «lære gjestene en lekse» å oppføre seg som en tosk. Istedet for å rydde opp fornærmet han oss og gjorde seg fortjent til terningkast 1 på Tripadvisor. Det var selvfølgelig vår feil at maten ikke var ferdig. Pinlig opptreden.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, FarAway44064502902
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021

Ble bokstavelig talt mett av bedriten servitør med dårlig holdning, manglet også mat og tilbehør. Og når vi klagde så sa dem at det vi hadde fått stemte. Skal aldri tilbake hit. Greit å gi servitørene ordentlig opplæring på folkeskikk.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, anhoangn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2021 via mobile enheter

Jeg har vært på Lucky Bird flere ganger, både alene og med familie. Pga corona-tiltak måtte det dessverre bli som take-away denne gang.
Dessverre fordi lokalet er veldig kult som imiterer en amerikansk diner,musikken er bra og servicen kjempebra.
Siden jeg var alene, gikk jeg for en combo for en, 2 stykker kylling, søtpotetfries og hillbilly slaw.
Vel verdt det!

Søtpotetfriesen er blandt de beste i byen, og kyllingen var, som alltid, fantastisk god (særlig med smokey pineapple-sausen!). Hillbilly slaw ble litt for mye fett og spesiell smak for meg. Porsjonen var kjempediger, da. Men jeg ville heller hatt mer fries og mindre slaw.

2 stykker kylling var mer enn nok til å bli god og mett, men det var for godt til å la noe bli igjen. :-)

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Slsta1976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lucky Bird, så også på

 

Har du vært i Lucky Bird? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.