Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt nydelig mat og service ”
Anmeldelse av The Great India

The Great India
Vurdert som nr. 133 av 1 540 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 29 - USD 37
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Restauranten ligger i et hyggelig kjellerlokale holdt i varme farger og har fiskeretter som spesialitet. Hovedrettene representerer noe av det ypperste det indiske kjøkken har å by på. Harmoniske, men spennende kryddersammensetninger ifølge med typisk indisk tilbehør utgjør et velkomponert måltid. Stort utvalg av hovedretter med basis i tandoori og byriani. Egen meny for vegetarianere. Bar. Takeaway. Kjøkkenet stenger kl. 22.30.
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Helt nydelig mat og service anbefales på det sterkeste, lokalt og sentralt. Hyggelig atmosfære. Ty

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 299theresek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (203)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 203 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2020

Vi hadde ikke bestilt bord og måtte vente 1/2 time i den smale og trange baren.
Når det ble ledig bord fikk vi bord på vindusveggen,og å sitte med ryggen til veggen var kaldt, på med jakke. Men når maten kom ble vi veldig fornøyd. Malai Chicken til kr 249, King Prawn Pakora kr 110 og Aloo Goobi Masala kr 210. Nydelig mat.Hvitvin pr glass kr 96. Restauranten har adresse i Universitetsgata et steinkast fra Karl Johansgate.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

Trivelige lokaler.Pent dekket..Romslig meny og greie priser
Deilig mat og veldig oppmerksomme kelnere.
Et sted som vi gjerne besøker igjen

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Tussetrollet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Super service, servitøren anbefalte 2 gode retter med en god tilhørende vin til.

I tillegg overrasket de oss med bursdagsis på huset

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, joachimt21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2019

Rask servering og tilgjengelig betjening som fulgte oss (en gruppe på 6 personer) opp på utmerket vis. Svært god mat. Hit kommer jeg tilbake en annen gang!

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, lisaoien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Great India, så også på

 

Har du vært i The Great India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din