Maten er god uten at det tar helt av, men i kombinasjon med utsikten ut over byen og fjorden blir det bra.
138–142 av 983 anmeldelser
Det vartet vennepar og oss som skulle spise middag sammen i Oslo. Valgte Ekebergrestauranten. Flott høstvær og fantastisk utsikt over Oslo!
Hyggelig hovmester og kelner og vi fikk bord med fantastisk utsikt.
Jeg bestilte Kamskjell til forrett. Kostet 225 kroner. Det var et kamskjell og ikke noe spesielt å skryte av til den prisen. Vi tok Ala Cart. Det var liten meny. Jeg bestilte lammefilet kostet 335 og de to andre Smørstekte ørret. Bare å si at det var skikkelig dårlig. Maten var forberedt på forhånd og de spurte heller ikke om hvordan filetene skulle være stekt! Åpenbart forberedt for et større selskap som det var to av.
Spesielt velsmakende treretters lunsj i med god service og behagelig stemning. Flott utsikt over Oslofjorden og Sørenga m.m. Ekebergparken er rett utenfor. Bedre blir det ikke. Kommer tilbake!
Trodde vi kunne komme å spise frem til kl,20.45
Men neida
Solgte for lite mat så de stengte kjøkkenet ute
Dårlig service da vi hadde ring på forhånd og spurt
Spiste lunch i slskap med 90 personer.Ble imponert over effektiviteten til et hyggelig serveringspersonale.Soppsuppen vi fikk til forett var fantastisk god,ikke like fornøyd med ishavsrøyen,god men enkelte fikk den dårlig stekt.Deserten var veldig god.