“Turistfelle med god utsikt ”
Anmeldelse av Ekebergrestauranten

Ekebergrestauranten
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
God for: Romantisk, Store grupper, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Ekebergrestauranten er en restaurant i Ekebergåsen, den ligger godt synlig over Bjørvika, Sørenga, vannspeilet og Middelalderparken. Restauranten har panoramautsikt over Oslofjorden, og mange av øyene, operaen, Oslo by, og mot Holmenkollen. Selve bygget består av flere spisesteder, slik at enhver kan finne et rom de kan trives i. Huset har en bar/lounge, konferanse- og møteromsfasiliteter, selskaps- og bryllupslokaler, og en praktfull fine dining veranda i andre etasje. Visjonen til Ekebergrestauranten er tilgjengelighet og kvalitet i alle ledd, og målet er å tilføre maten og lokalene «det lille ekstra».
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en familie som spiste ute. Vi forstår ikke hvorfor man serverer så dårlig mat ute, når det serveres gourmet mat inne på restauranten. Hvis dere oppsøker restauranten, så spis Pizza eller blåskjell. Alt av kjøtt som serveres er uspiselig. Seigt kjøtt både i hamburgeren og i det andre kjøttet som ble servert. Servitøren var svært uoppmerksom gjennom hele måltidet. En utrolig skuffende opplevelse.

1  Takk, Mai D

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk måltid på et nydelig sted, men aller viktigst var Frederik som loset oss gjennom måltidet og øste av sin kunnskap.

2  Takk, 639sveinungs
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk!
Nydelig blåskjell, ypperlig service.
Vi satt ute.
Dette kan trygt anbefales selv midt i koronatid.

1  Takk, beatea419
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Vi var to par som feiret den ene gjestens 70 års dag en varm kveld i juni. Som mange andre hadde vi bord inne og forventet noe ekstra ved denne anledningen. Fikk en god orientering om mat og vin av en blid kelner. Vi landet på en treretter, men byttet noe med a la carte. Alle valgte carpaccio av hjort til forrett, men denne var kjøkkenet tom for enda klokken var bare 18. Dette er for dårlig selv om kamskjellene vi valgte i stedet smakte godt.
To av gjestene spiste indrefilet av kalv og to gjester kveite til hovedrett. Disse rettene var pregløse og ordinære, tross gode råvarer. Vi fikk dessuten ikke kontakt med kelner for å be om salt, ei heller brødet vi skulle hatt i starten. Vi var også tomme for drikke under måltidet og måtte be om å få en kelner til bordet. Som unnskyldning fikk vi høre at de hadde mange gjester. Dette bør de forvente og ta høyde for, selvfølgelig. Alle bør kunne føle seg velkomne og få oppfølging fra kelneren.
Kaffe og dessert tok vi faktisk et annet sted denne kvelden.
Dere kan bedre, Ekebergrestauranten, dette ble for dårlig!

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, 938randin
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Dårlig mat og dårlig service, ingen lyst til å komme tilbake. Mat er ikke fersk og smaker dårlig. Servitøren sier at retten kommer med en tilbehør, men den kommer med noe helt annet. Ikke verdt pengene og tid.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Solaskinner

Reisende som så på Ekebergrestauranten, så også på

Har du vært i Ekebergrestauranten? Del dine erfaringer!