“Ikke som forventet”

Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
God for: Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger, Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Ekebergrestauranten er en restaurant i Ekebergåsen, den ligger godt synlig over Bjørvika, Sørenga, vannspeilet og Middelalderparken. Restauranten har panoramautsikt over Oslofjorden, og mange av øyene, operaen, Oslo by, og mot Holmenkollen. Selve bygget består av flere spisesteder, slik at enhver kan finne et rom de kan trives i. Huset har en bar/lounge, konferanse- og møteromsfasiliteter, selskaps- og bryllupslokaler, og en praktfull fine dining veranda i andre etasje. Visjonen til Ekebergrestauranten er tilgjengelighet og kvalitet i alle ledd, og målet er å tilføre maten og lokalene «det lille ekstra».
Anmeldt 25. juli 2020

Da jeg og min familie dro for å feie min mors bursdag. Hadde vi en forventning om god service, noe vi ikke ble møtt med. Det var ingen interesse i hvordan maten smakte, påfyll med vann og interesse i å spørre om drikke til desserten. Kaffen kom aldri i mens bordet ved siden av fikk merkbart mye bedre kundebehandling. Dette var ikke slik vi hadde sett for oss. Meget skuffende og veldig lite imponerende.

2  Takk, C7205OKsaraa

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her idag, hadde høye forventninger da det er tross alt "Ekeberg restauranten". Utsikten er kjempe fin, hyggelig atmosfære ute. Men utemenyen er snever. Endte opp med rekesmørbrød og elgeburger. Rekesmørbrødet var godt, men her kreves det ikke veldig mye annet en gode reker. Elgeburgeren var rå innvendig, og smakløs. Potetene som fulgte med var det beste på retten. Bestilte "dagens dessert" som var en ostekake med blåbær med solbær sorbe ved siden av. Kaken var ikke fra i dag i hvertfall, den begynte å bli tørr i konsistensen men ble løftet av solbær sorbeen. Så de fleste bestile blåskjell eller rekesmørbrødet, så hold deg til de. Så blir du kanskje ikke skuffa. Hyggelig betjening heldigvis for restauranten. Vi kommer ikke til å anbefale å spise her eller komme tilbake med det første.

2  Takk, 340madelenj
Anmeldt 20. juli 2020

Jeg hadde ventet en klar 5 stjerner her. 3 stjerner er kanskje litt strengt, men jeg hadde veldig høye forventninger, det mener jeg man bør ha lov til med de prisene. Personalet var hyggelig, plasseringen er flott, atmosfære litt tja, ga litt tom følelse. Maten var fargerik og vakker og smakte, nesten ikke noe. Jeg fikk følelsen av litt slapp frossenlaks, rett fra frysedisken. Sausen var god, men det var alt for lite av den. Hjelper ikke med hyggelig personale og fin beliggenhet når maten er smakløs og kjedelig. Dette bør en restaurant med dette prisnivået klare bedre. Porsjonene var små, så jeg klarte dessert og, en bittelite iskule på en seng av frukt, det smakte fruktsalat. Helt OK, men ingen opplevelse.

1  Takk, Arne R
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde middag på uterestauranten i nydelig solskinn og riviera stemming. Fantastisk utsikt over byen, god mat. Litt rot med bestillingen.

2  Takk, hunterhaw
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Nei, nei, nei.. Her har vi spist «Oslo’s beste fiskesuppe» mange ganger. 2 år siden riktignok, men hva har skjedd med suppen «vår» på de siste 2 årene. Ny kokk? Bittelite fisk og bittesmå reker, gulrotBITER, lilla blomkål og litt sei.. hjelper ikke med å servere selve suppen (tynne greier) over med kanne. Brødet er kjedelig, de burde ha noe annet en kjedelig brød. For eksempel, 2 typer brød, ett mørkt og ett lyst. Ikke ett i mellom. Smakløst. Var misfornøyd og langt i fra mett da jeg spurte en rimelig uinteressert kelner om de hadde en liten annen rett. Endte opp med en forrett med noen cherrytomater, 1 chips og en dærsj remulade-type. Fine navn, mye finere enn jeg beskriver, men smakløst, kjedelig til en pris kr 169; er hårreisende. Vi gikk ut på terrassen. Hyggelig kelner, selv om hun var så uheldig å søle ett glass vann over hele buksa og skoene mine.. Sånn kan skje, men hadde vært hyggelig med ett glass vin som «plaster på såret». Niks.. vi bestilte en pizza, da vi fremdeles ikke var mette. Med parmaskinke og den var kjempegod! Kan anbefales. Men å anbefale dette stedet, til tross for Oslo’ s flotteste uteservering og utsikt, nope.. Ikke kommer vi igjen, maten er for dårlig.

2  Takk, Lizzy264

Reisende som så på Ekebergrestauranten, så også på

Har du vært i Ekebergrestauranten? Del dine erfaringer!