Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, som alltid. ”
Anmeldelse av Ekebergrestauranten

Ekebergrestauranten
Vurdert som nr. 150 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 19 - USD 53
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk, Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Ekebergrestauranten er en restaurant i Ekebergåsen, den ligger godt synlig over Bjørvika, Sørenga, vannspeilet og Middelalderparken. Restauranten har panoramautsikt over Oslofjorden, og mange av øyene, operaen, Oslo by, og mot Holmenkollen. Selve bygget består av flere spisesteder, slik at enhver kan finne et rom de kan trives i. Huset har en bar/lounge, konferanse- og møteromsfasiliteter, selskaps- og bryllupslokaler, og en praktfull fine dining veranda i andre etasje. Visjonen til Ekebergrestauranten er tilgjengelighet og kvalitet i alle ledd, og målet er å tilføre maten og lokalene «det lille ekstra».
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, som alltid. Vi satt veldig tett og så ikke mye til smittetiltak. Syns servitøren kunne brukt brett når han serverte drikke. Ble mye fikling med hendene.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (916)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 916 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020

Da jeg og min familie dro for å feie min mors bursdag. Hadde vi en forventning om god service, noe vi ikke ble møtt med. Det var ingen interesse i hvordan maten smakte, påfyll med vann og interesse i å spørre om drikke til desserten. Kaffen kom aldri i mens bordet ved siden av fikk merkbart mye bedre kundebehandling. Dette var ikke slik vi hadde sett for oss. Meget skuffende og veldig lite imponerende.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, C7205OKsaraa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her idag, hadde høye forventninger da det er tross alt "Ekeberg restauranten". Utsikten er kjempe fin, hyggelig atmosfære ute. Men utemenyen er snever. Endte opp med rekesmørbrød og elgeburger. Rekesmørbrødet var godt, men her kreves det ikke veldig mye annet en gode reker. Elgeburgeren var rå innvendig, og smakløs. Potetene som fulgte med var det beste på retten. Bestilte "dagens dessert" som var en ostekake med blåbær med solbær sorbe ved siden av. Kaken var ikke fra i dag i hvertfall, den begynte å bli tørr i konsistensen men ble løftet av solbær sorbeen. Så de fleste bestile blåskjell eller rekesmørbrødet, så hold deg til de. Så blir du kanskje ikke skuffa. Hyggelig betjening heldigvis for restauranten. Vi kommer ikke til å anbefale å spise her eller komme tilbake med det første.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 340madelenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Jeg hadde ventet en klar 5 stjerner her. 3 stjerner er kanskje litt strengt, men jeg hadde veldig høye forventninger, det mener jeg man bør ha lov til med de prisene. Personalet var hyggelig, plasseringen er flott, atmosfære litt tja, ga litt tom følelse. Maten var fargerik og vakker og smakte, nesten ikke noe. Jeg fikk følelsen av litt slapp frossenlaks, rett fra frysedisken. Sausen var god, men det var alt for lite av den. Hjelper ikke med hyggelig personale og fin beliggenhet når maten er smakløs og kjedelig. Dette bør en restaurant med dette prisnivået klare bedre. Porsjonene var små, så jeg klarte dessert og, en bittelite iskule på en seng av frukt, det smakte fruktsalat. Helt OK, men ingen opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Arne R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde middag på uterestauranten i nydelig solskinn og riviera stemming. Fantastisk utsikt over byen, god mat. Litt rot med bestillingen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, hunterhaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ekebergrestauranten, så også på

 

Har du vært i Ekebergrestauranten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din