Var en gjeng som kom for å spise inne på restauranten før ferien. I det vi svingte opp med taxien foran inngangen var køen lang til uteserveringen, her holdt de 1-meteren. Vi gikk inn hovedinngangen , og forventet å bli tatt i mot av hovmester og antibac. I stedet måtte vi gå til baren for si at vi var kommet, for så å få en plass i sofaen i fojeeen. Der obersverte vi stor trafikk inn og ut av folk som gikk på toalettet i kjelleren. Turfolk fra parken, barn og diverse. Da bordet vårt ble klart, ble vi hentet og anvist av hyggelig servitør. Hun hadde god innsikt i menyene. Maten var nydelig, men igjen reagerer vi på at det ikke var de samme servitørene som kom til bordet vårt med maten, de hadde ikke hansker på og tok naturlig nok på kanten av asjettene. I disse tider bør man være ekstra nøye mer berøringspunkter som kan spre smitte. God personlig hygiene bør man også forvente av servitører som kommer nær deg ....Litt å rydde oppi her, Ekebergrestaurantene