“God mat, grei service: forbedringspotensiale på smittevern”
Anmeldelse av Ekebergrestauranten

Ekebergrestauranten
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Ekebergrestauranten er en restaurant i Ekebergåsen, den ligger godt synlig over Bjørvika, Sørenga, vannspeilet og Middelalderparken. Restauranten har panoramautsikt over Oslofjorden, og mange av øyene, operaen, Oslo by, og mot Holmenkollen. Selve bygget består av flere spisesteder, slik at enhver kan finne et rom de kan trives i. Huset har en bar/lounge, konferanse- og møteromsfasiliteter, selskaps- og bryllupslokaler, og en praktfull fine dining veranda i andre etasje. Visjonen til Ekebergrestauranten er tilgjengelighet og kvalitet i alle ledd, og målet er å tilføre maten og lokalene «det lille ekstra».
Anmeldt 7. august 2020

Var en gjeng som kom for å spise inne på restauranten før ferien. I det vi svingte opp med taxien foran inngangen var køen lang til uteserveringen, her holdt de 1-meteren. Vi gikk inn hovedinngangen , og forventet å bli tatt i mot av hovmester og antibac. I stedet måtte vi gå til baren for si at vi var kommet, for så å få en plass i sofaen i fojeeen. Der obersverte vi stor trafikk inn og ut av folk som gikk på toalettet i kjelleren. Turfolk fra parken, barn og diverse. Da bordet vårt ble klart, ble vi hentet og anvist av hyggelig servitør. Hun hadde god innsikt i menyene. Maten var nydelig, men igjen reagerer vi på at det ikke var de samme servitørene som kom til bordet vårt med maten, de hadde ikke hansker på og tok naturlig nok på kanten av asjettene. I disse tider bør man være ekstra nøye mer berøringspunkter som kan spre smitte. God personlig hygiene bør man også forvente av servitører som kommer nær deg ....Litt å rydde oppi her, Ekebergrestaurantene

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, ireneraelingen

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Her har du Oslos beste utsikt om du er heldig å får bord helt ytterst på uteserveringen. Noe høye priser men maten var god og kom raskt. Hyggelig betjening.

2  Takk, JornXO
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, som alltid. Vi satt veldig tett og så ikke mye til smittetiltak. Syns servitøren kunne brukt brett når han serverte drikke. Ble mye fikling med hendene.

3  Takk, InaMitt
Anmeldt 25. juli 2020

Da jeg og min familie dro for å feie min mors bursdag. Hadde vi en forventning om god service, noe vi ikke ble møtt med. Det var ingen interesse i hvordan maten smakte, påfyll med vann og interesse i å spørre om drikke til desserten. Kaffen kom aldri i mens bordet ved siden av fikk merkbart mye bedre kundebehandling. Dette var ikke slik vi hadde sett for oss. Meget skuffende og veldig lite imponerende.

2  Takk, C7205OKsaraa
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her idag, hadde høye forventninger da det er tross alt "Ekeberg restauranten". Utsikten er kjempe fin, hyggelig atmosfære ute. Men utemenyen er snever. Endte opp med rekesmørbrød og elgeburger. Rekesmørbrødet var godt, men her kreves det ikke veldig mye annet en gode reker. Elgeburgeren var rå innvendig, og smakløs. Potetene som fulgte med var det beste på retten. Bestilte "dagens dessert" som var en ostekake med blåbær med solbær sorbe ved siden av. Kaken var ikke fra i dag i hvertfall, den begynte å bli tørr i konsistensen men ble løftet av solbær sorbeen. Så de fleste bestile blåskjell eller rekesmørbrødet, så hold deg til de. Så blir du kanskje ikke skuffa. Hyggelig betjening heldigvis for restauranten. Vi kommer ikke til å anbefale å spise her eller komme tilbake med det første.

2  Takk, 340madelenj

Reisende som så på Ekebergrestauranten, så også på

Har du vært i Ekebergrestauranten? Del dine erfaringer!