Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superfornøyd!”
Anmeldelse av Ekebergrestauranten

Ekebergrestauranten
Vurdert som nr. 170 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 20 - USD 56
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Ekebergrestauranten er en restaurant i Ekebergåsen, den ligger godt synlig over Bjørvika, Sørenga, vannspeilet og Middelalderparken. Restauranten har panoramautsikt over Oslofjorden, og mange av øyene, operaen, Oslo by, og mot Holmenkollen. Selve bygget består av flere spisesteder, slik at enhver kan finne et rom de kan trives i. Huset har en bar/lounge, konferanse- og møteromsfasiliteter, selskaps- og bryllupslokaler, og en praktfull fine dining veranda i andre etasje. Visjonen til Ekebergrestauranten er tilgjengelighet og kvalitet i alle ledd, og målet er å tilføre maten og lokalene «det lille ekstra».
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Spiste 5 retter med vin som anbefalt, veldig informativ, morsom og hyggelig servitør. Utrolig god mat og fantastisk service! Gjentas!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 383susannj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (931)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 931 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020

Var en gjeng som kom for å spise inne på restauranten før ferien. I det vi svingte opp med taxien foran inngangen var køen lang til uteserveringen, her holdt de 1-meteren. Vi gikk inn hovedinngangen , og forventet å bli tatt i mot av hovmester og antibac. I stedet måtte vi gå til baren for si at vi var kommet, for så å få en plass i sofaen i fojeeen. Der obersverte vi stor trafikk inn og ut av folk som gikk på toalettet i kjelleren. Turfolk fra parken, barn og diverse. Da bordet vårt ble klart, ble vi hentet og anvist av hyggelig servitør. Hun hadde god innsikt i menyene. Maten var nydelig, men igjen reagerer vi på at det ikke var de samme servitørene som kom til bordet vårt med maten, de hadde ikke hansker på og tok naturlig nok på kanten av asjettene. I disse tider bør man være ekstra nøye mer berøringspunkter som kan spre smitte. God personlig hygiene bør man også forvente av servitører som kommer nær deg ....Litt å rydde oppi her, Ekebergrestaurantene

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, ireneraelingen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Her har du Oslos beste utsikt om du er heldig å får bord helt ytterst på uteserveringen. Noe høye priser men maten var god og kom raskt. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, JornXO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, som alltid. Vi satt veldig tett og så ikke mye til smittetiltak. Syns servitøren kunne brukt brett når han serverte drikke. Ble mye fikling med hendene.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Da jeg og min familie dro for å feie min mors bursdag. Hadde vi en forventning om god service, noe vi ikke ble møtt med. Det var ingen interesse i hvordan maten smakte, påfyll med vann og interesse i å spørre om drikke til desserten. Kaffen kom aldri i mens bordet ved siden av fikk merkbart mye bedre kundebehandling. Dette var ikke slik vi hadde sett for oss. Meget skuffende og veldig lite imponerende.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, C7205OKsaraa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ekebergrestauranten, så også på

 

Har du vært i Ekebergrestauranten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din