Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“MEGET GOD MAT, SERVICE, PRISER OG BELIGGENHET”
Anmeldelse av Ekebergrestauranten

Ekebergrestauranten
Vurdert som nr. 170 av 1 600 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 20 - USD 56
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Store grupper, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Ekebergrestauranten er en restaurant i Ekebergåsen, den ligger godt synlig over Bjørvika, Sørenga, vannspeilet og Middelalderparken. Restauranten har panoramautsikt over Oslofjorden, og mange av øyene, operaen, Oslo by, og mot Holmenkollen. Selve bygget består av flere spisesteder, slik at enhver kan finne et rom de kan trives i. Huset har en bar/lounge, konferanse- og møteromsfasiliteter, selskaps- og bryllupslokaler, og en praktfull fine dining veranda i andre etasje. Visjonen til Ekebergrestauranten er tilgjengelighet og kvalitet i alle ledd, og målet er å tilføre maten og lokalene «det lille ekstra».
Anmeldt 21. september 2020

Et meget hyggelig sted, med proffe, flinke servitører. Maten smakte utmerket, og vinen likeså. Beliggenheten er så flott, med nydelig utsikt over byen.
Meget bra opplevelse!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bente B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (931)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 931 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Satt ute. Grei småmat. Vær obs! Selger 0,5 l øl på menyen som du betaler for, MEN du får servert 0,4.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, ErikkeD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Flott utsikt men maten en skuffelse. Fisken (baconsurret breiflabb) var dårlig stekt og rå innerst, og selv om vi i selskapet sa fra gjorde de ikke noe med det. Fisket var også surret i en haug av tjukk, uappetittlig bacon. Utrolig trist med dårlig mat i en så stilig restaurant med vakker utsikt.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Go420105
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Stive priser, dårlig mat og god utsikt. Ekstra minus her da mine venner med innvandrer bakgrunn fikk tydelig dårlig behandling på nettopp det grunnlaget. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: september 2020
4  Takk, remiamu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Ekebergrestauranten har, ved alle mine besøk, holdt svært høy standard. Denne gangen ble dermed en enorm skuffelse. Maten var som alltid utmerket, det samme kan man ikke si om service og smittervernrutiner. Restauranten har valgt en halvveis digital meny, supplert med muntlig overlevering av dagens retter, samt fysiske drikkekart. For min gamle bestefar var det umulig å få med seg den muntlige overleveringen. Da vi ba om drikkekart ble vi henvist til den digitale menyen som slett ikke hadde drikkevarer. Etter at vi omsider fikk bestilt mat og drikke med to muntlige overleveringer ble det mye rot: En halvfull vinflaske ble fjernet og servert til andre gjester. Dette ble kompensert etter påpekning. En av de bestilte dessertene ble glemt, dette ble også ordnet opp i etter påpekning. Regningen ble et salig rot med lappverk av 2-rettere, forretter og desserter, 3- og 4-rettere. På grunn av dette rotet fikk vi den første regningen med to 2-rettere mer enn vi hadde bestilt.

Vi var vitne til at gjester tok på brød som senere ble servert til andre gjester, og at hovmester håndhilste på gjester. Servitørene overholdt ikke avstandsregler.

Toppen av opplevelsen fikk jeg dessverre ute på parkeringen der en gjest hadde rygget bilen inn i sykkelen og ødelagt bakhjulet. Jeg etterspurte overvåkningskamera, noe de dessverre ikke har på parkeringsplassen. Hovmester virket som han ikke kunne brydd seg mindre om at restaurantbesøket dermed kostet meg mange tusen kroner.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, TheaRostbakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ekebergrestauranten, så også på

 

Har du vært i Ekebergrestauranten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din