Omgivelsene er så bra at man ønsker virkelig at opplevelsen inne i restauranten skal matche magien på utsiden. Til tross for svært hyggelig betjening ble dette en mindre bra opplevelse. Ettersom bordet ikke var klart ble vi henvist til venteområdet. Uproblematisk i utgangspunktet, men her var bordene fortsatt fulle etter tidligere gjester. Til tross for at flere av betjeningen passerte var det ingen som tok initiativ til å rydde. I restauranten fikk vi en meget hyggelig servitør som presenterte menyen for oss. Her sto beklageligvis ikke kvaliteten på maten i stil med presentasjonen. Kveita var tørr og smakssammensettingene var gjennomgående ikke spesielt heldige på noen av rettene. Jeg tok meg i å undre over kompetansen på kjøkkenet. Jeg håper det tas en god gjennomgang av menyen og at dette rettes opp, for Ekebergrestauranten fortjener et bedre innhold enn dette.