Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig😌”
Anmeldelse av Ekebergrestauranten

Ekebergrestauranten
Vurdert som nr. 177 av 1 558 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 16 - USD 44
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Store grupper, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Ekebergrestauranten er en restaurant i Ekebergåsen, den ligger godt synlig over Bjørvika, Sørenga, vannspeilet og Middelalderparken. Restauranten har panoramautsikt over Oslofjorden, og mange av øyene, operaen, Oslo by, og mot Holmenkollen. Selve bygget består av flere spisesteder, slik at enhver kan finne et rom de kan trives i. Huset har en bar/lounge, konferanse- og møteromsfasiliteter, selskaps- og bryllupslokaler, og en praktfull fine dining veranda i andre etasje. Visjonen til Ekebergrestauranten er tilgjengelighet og kvalitet i alle ledd, og målet er å tilføre maten og lokalene «det lille ekstra».
Anmeldt 31. august 2021 via mobile enheter

Vi var på besøk hos dere 30.8. Maten var en 3 i terning kast.
Servitør som ikke presenterte meny.
Full belysning i salen vi spiste, slik at vi fikk en følelse av å være i en kantine. Synd å oppleve slikt på en ærverdig og flott restaurant .

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 139beritn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (960)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 960 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse. Har alltid hatt lyst å besøke denne restauranten. Kom dit i strålende sol, koste oss med nydelig mat og drikke. God service så dette skal gjentas

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, EvaB32
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021

Maten vi bestilte til lunch var lite velsmakende og så ikke bra ut. Kelneren var hyggelig og atmosfæren i lokalet var hyggelig. Vi bestilte 3 forskjellige retter, hvorav pølser m frittes. Det var dessverre det mest spiselige. Vi kan dessverre ikke anbefale stedet.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 638mettee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Pulled pork burgeren som ble servert på uterestauranten kan bare beskrives som en katastrofe. Vassen, smakløs og nesten som suppe, mye majones gjorde det hele til et estetisk dårlig syn. Til og med baconbiten var slapp og nesten ikke stekt. På toppen av det hele var maten heller ikke varm. Fire venninner som satt igjen med akkurat samme opplevelsen.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, audf2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021

Omgivelsene er så bra at man ønsker virkelig at opplevelsen inne i restauranten skal matche magien på utsiden. Til tross for svært hyggelig betjening ble dette en mindre bra opplevelse. Ettersom bordet ikke var klart ble vi henvist til venteområdet. Uproblematisk i utgangspunktet, men her var bordene fortsatt fulle etter tidligere gjester. Til tross for at flere av betjeningen passerte var det ingen som tok initiativ til å rydde. I restauranten fikk vi en meget hyggelig servitør som presenterte menyen for oss. Her sto beklageligvis ikke kvaliteten på maten i stil med presentasjonen. Kveita var tørr og smakssammensettingene var gjennomgående ikke spesielt heldige på noen av rettene. Jeg tok meg i å undre over kompetansen på kjøkkenet. Jeg håper det tas en god gjennomgang av menyen og at dette rettes opp, for Ekebergrestauranten fortjener et bedre innhold enn dette.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, borisbX381UJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ekebergrestauranten, så også på

 

Har du vært i Ekebergrestauranten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.