Oslo City Shoppingcenter

Anmeldt 8. juli 2019
_travelmanontripadv
Oslo, Norge
Les alle 240 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 14. desember 2019

Personleg kunne eg tenkt meg fleire sitjeplassar rundt omkring i kjøpesenteret. Elles er dette som kjøpesenter flest; få mannebutikkar. Måtte ikkje betala på toalettet.

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, Trehar
Team_Klepierre, Gérant på Oslo City Shoppingcenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2019

Hei, og takk for din tilbakemelding på TripAdvisor. Vi jobber kontinuerlig med forbedringer og tar med alle innspill i videre arbeid med senteret. Ha en fin dag!

Anmeldt 8. juli 2019

Det jeg har merket her er at det koster hele 20 kroner å gå på toalettet.Det er kjempedyrt. Og da forventer man rene og delikate toalettforhold. Toalettforholdene er så skitne at de ikke kan ha blitt vasket iløpet av dagen. Jeg besøkte toalettet på ettermiddagen. Toalettvaktene er mere opptatt av å surfe på nettet og snakke i mobilen enn kundeservice.
Hva med shoppingen? Joda senteret har en god del butikker. Og du kan finne en del her. Men det er mye jeg savner. Dette for eksempel en stor sportsbutikk eller elektrisk butikk. Jeg opplever senteret som traust og kjedelig. Og det vekker ikke shopping lysten i meg.

Dato for opplevelse: juli 2019
3  Takk, _travelmanontripadv
Team_Klepierre, Gérant på Oslo City Shoppingcenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2019

Hei og takk for din tilbakemelding på TripAdvisor. Vi beklager at du ikke har opplevd toalettforholdene som tilfredsstillende. Toalettene blir vasket flere ganger hver dag, og vi gjør vårt beste for at de skal være delikate å benytte. Forøvrig har vi 200.000 besøkende hver uke, og det er årsaken til at vi må ta en toalettavgift for å dekke kostnader forbundet med driften. Våre nabosentre gjør det samme. Når det gjelder butikker på senteret, tar vi med oss dine innspill i videre arbeid. Vi håper å se deg igjen, og ønsker deg en fin dag.

Anmeldt 4. mars 2019

Flott beliggenhet. Kjekt shoppingsenter i mange etasjer med godt utvalg av butikker, spisesteder, vinmonopol og en Meny butikk. Flere innganger og overgang til Oslo S.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, gotogate
Team_Klepierre, Gérant på Oslo City Shoppingcenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2019

Hei og takk for at du tok deg tid til å rate oss på Tripadvisor. Vi håper å se deg igjen og ønsker deg en fin dag!

Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Helt greit kjøpesenter, har det man forventer av butikker. Veldig standard butikker, med veldig få overraskelser.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, vegardlitangen
Anmeldt 9. mars 2018 via mobile enheter

Flott senter med mange butikker. Minus : i de fleste butikker sa ikke betjeningen Hei. Var innom mange butikker og i bare
3-4 butikker var betjeningen imøtekommende og hilste, noe som er en selvfølgelighet.

Dato for opplevelse: mars 2018
1  Takk, Lisunn