“Nydelig indisk mat kombinert med god service”
Anmeldelse av Jewel Of India

Jewel Of India
Vurdert som nr. 53 av 2 063 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Indisk
God for: Familier med barn, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vår mat og vårt interiør er inspirert av provinsen Panjab/Rajasthan som er den del av nordvest India, hvor det er stor matglede, gjestfrie mennesker og et yrende folkeliv. Vi ønsker at Dere skal føle den samme atmosfæren her hos oss, når vi tar Dem med på en liten "reise" i en eksotisk smak og kultur opplevelse. Vi vil gjøre vårt beste for å lykkes med dette, og velkommen til oss på en behagelig "reise".
Anmeldt 13. september 2016 via mobile enheter

Var på en jobbmiddag og fikk servert forrett med skalldyr og kylling og hovedretter av alle slag, lam og kylling og mange gode smaker. Vi fikk indisk øl og vin til. Mye mat og god mat. Lokalet er hyggelig i en kjeller. Betjeningen var meget behagelig og hyggelig. Is til dessert, og kaffe , koffein fri kaffe og glutenfri saus til de som måtte ha det. En flott kveld!

Dato for besøk: september 2016
Takk, Bente Wold W

Anmeldt 4. september 2016 via mobile enheter

Beste indiske restaurant i Oslo. Vi har besøkt dem minst 20 ganger de siste 3 år og aldri blitt skuffet! Super service og ypperlig mat

Takk, jaorms
Anmeldt 16. august 2016 via mobile enheter

Vi dro hit med bordreservasjon på en lørdag, og selv om vi ankom litt tidlig, gikk det greit.
Vi hadde nanbrød, to sett med chicken korma, og det smakte flott! Vi bad om ekstra ris og koste oss! Selv om det var nok, så stappet vi i oss dessert også, før vi tumlet fornøyde ut!

Takk, IvarM787
Anmeldt 13. august 2016

Jeg og min bror spiste lørdagsmiddag i denne indiske restauranten. Nydelig mat, nr. 42 Chiken Corma, med kylling og nydelig mild fløtesaus og caschew nøtter, nan brød, og ris. Alt sammen kjempegodt. Restauranten var vell halvfull, og vi ble ekspedert veldig kjapt. De kom med maten veldig kjapt og vi bestilte dessert også. Kaffi og mango is med mango og frukter. Veldig godt. Anbefales.

1  Takk, Anne-Lise46
Anmeldt 25. juli 2016

Vi stakk innom her ved en tilfeldighet og mottok litt av en service. Vi bestilte treretters med god vin til og maten smakte veldig godt. Vi fikk smake på forskjellige retter og måltidet var spennende og interessant. Atmosfæren i lokalene var veldig hyggelig, med dempa belysning og indisk innredning.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Christoffer M

Reisende som så på Jewel Of India, så også på

Har du vært i Jewel Of India? Del dine erfaringer!