“Meget god mat ”

Jewel Of India
Kjøkken: Indisk
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vår mat og vårt interiør er inspirert av provinsen Panjab/Rajasthan som er den del av nordvest India, hvor det er stor matglede, gjestfrie mennesker og et yrende folkeliv. Vi ønsker at Dere skal føle den samme atmosfæren her hos oss, når vi tar Dem med på en liten "reise" i en eksotisk smak og kultur opplevelse. Vi vil gjøre vårt beste for å lykkes med dette, og velkommen til oss på en behagelig "reise".
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord i forkant. Fikk et hyggelig bord for fire i lokaler som gir en indisk følelse (uten at jeg har vært i India og har referanser). Kelneren foreslå å sette sammen ned forrett bestående av fire ulike retter, det var et meget godt forslag. Det samme gjorde de for hovedretten, men da kom ikke alt på en tallerken, slik vi fikk forretten. Vi fikk anbefalt en cider som passet veldig godt til maten.
Hyggelig betjening!

Takk, Morten W

Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Jeg elsker indisk mat! I løpet av de siste 10 årene har jeg besøkt mange indiske restauranter i Europa. Ingen restaurant er i nærheten av Jewel of India. Jeg har sikkert vært på Jewel 25-30 ganger, og det positive er at det smaker det samme i dag, som for fem eller ti år siden. Strålende service og fantastisk mat, hver eneste gang. I tillegg har både min kone og mine to barn Jewel som sin favorittrestaurant. Det eneste negative er at de er litt dyre, men en gang i blant er det verdt det. Anbefales på det sterkeste!!!

Takk, 632stign
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Vi bestilte fisk tikka og chicken tikka, hhv madrass og medium. Ingen var i nærheten av styrke. Ingen grønnsaker. Minus for det og ikke glutenfritt øl.pluss for glutenfri mat. Men dyrt

2  Takk, heidichristine0
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Helt nyydelig mat, alt smakte fantastisk! Pluss for at man får papadam med deilig tilbehør før maten. God service og koselig genuint interiør. Eneste minuset er vel at det kanskje er litt dyrt, men når man får litt på huset så går det jo fint. Kommer absolutt tilbake!

2  Takk, 102martines
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Rikholdig meny - gode råvarer vel tilberedt og gode ulike smaker på de ulike regionale sausene. Dette er indisk på sitt beste, ikke bare på navnene på rettene... Ikke billigst i byen, men verdt det for store fine lokaler med gode bord til store grupper, rolig og trivelig og godt bemannet med hyggelige og oppmerksomme folk! Selv på en svært travel lørdag. Og altså: godt tilberedt mat - viktigst av alt.

Takk, 899daga

Reisende som så på Jewel Of India, så også på

Har du vært i Jewel Of India? Del dine erfaringer!