Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp!”

Jewel of India Restaurant
Vurdert som nr. 61 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 29 - USD 88
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Min favoritt i Oslo! Alltid god mat. De passer på å tilpasse styrken på maten etter dine ønsker så det ikke blir for spicy. God service, de er alltid så glade og hyggelige. Nydelig og lunt lokale.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Idusnilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (474)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 474 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020

Har prøvd mange av rettene her, og alle har veldig gode og autentiske smaker. I tillegg er personalet veldig hyggelige og serviceinnstilte.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MrChristie1991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Andre sommeren vi er her, og anbefaler stedet virkelig! Nydelig indisk mat, i tillegg til mange servitører som alle oppriktig ønsker å gi deg en god opplevelse. Vi kommer tilbake neste gang vi er i Oslo!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 413liliant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Byens beste restaurant om du ønsker en nydelig tradisjonelt indisk måltid. Godt utvalg i retter og tilbehør, samt upåklagelig service. Deler av restauranten har i overkant dårlig akustikk og kan derfor oppleves bråkete.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 857madsn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat. God service. Hyggelige servitører. Beste indisk restaurant vi har vært på. Ligger i rolig strøk. Romantisk sted for par.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 566vidark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jewel of India Restaurant, så også på

 

Har du vært i Jewel of India Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din