“Fantastisk god mat! Meget god service! Vi følte oss så velkommen! <3”
Anmeldelse av Jewel Of India

Jewel Of India
Kjøkken: Indisk
God for: Romantisk, Familier med barn, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vår mat og vårt interiør er inspirert av provinsen Panjab/Rajasthan som er den del av nordvest India, hvor det er stor matglede, gjestfrie mennesker og et yrende folkeliv. Vi ønsker at Dere skal føle den samme atmosfæren her hos oss, når vi tar Dem med på en liten "reise" i en eksotisk smak og kultur opplevelse. Vi vil gjøre vårt beste for å lykkes med dette, og velkommen til oss på en behagelig "reise".
Anmeldt 9. desember 2023

Vi hadde en fantastisk kveld på Jewel of India, som også var vår første gang hos før.
Vidunderlig mat! Absolutt alle elsket det de spiste og hadde bestilt. Vi var 10 stk!
Sultan og Jassi gav oss den perfekte service , og vi følte oss så velkommen! <3
Tusen takk for en herlig opplevelse og en liten "reise" i en eksotisk smaks- og kulturopplevelse.
Vi kommer garantert igjen! =)
vennlig hilsen
Hilde Skovdahl

Dato for besøk: desember 2023
Takk, HildeJ46

Anmeldt 5. november 2023

Stedet har autentisk indisk mat i høy klasse. Servicen var kjempebra og maten smakte nydelig. Porsjonene var store og atmosfæren var god. Stedet er mer formelt, men ikke for stramt. De serverer forskjellige indiske retter, og alle får gratis "starters". Siden dette stedet er et hakk over en vanlig restaurant, er også prisene noe høyere, men som definitivt er verdt det!! Stedet er barne- og familievennlig og har mat for alle smaksløker. Dette er et sted man drar flere ganger for smaksopplevelsen, stemningen og ikke minst servicen.

Dato for besøk: september 2023
Takk, magnussV8975NW
Anmeldt 7. september 2023 via mobile enheter

Indisk etter jobb på en onsdag, besøkte resturantene sammen med 3 kamerater litt spontant etter jobb. Når vi ankom restauranten var det allerede litt folk der men vi ble raskt plassert på et hyggelig bord inne i lokalet. Servitørene var raske og effektive men samtidig veldig hyggelige.

Vi bestilte litt forskjellige forretter jeg bestilte samosa den var ikke slik jeg var vant til den men den smakte nydelig. Normalt er samosa bakt inne i butterdeig men her ble den servert åpen med blandet annet granat eple noe som faktisk var veldig godt. Til hovedrett ble det chilen tikka masala med medium styrke 3 noe som var helt perfekt for meg.!

Oppsummert et veldig hyggelig besøk og kommer absolutt tilbake

Dato for besøk: september 2023
Takk, Eventyrer27
Anmeldt 21. august 2023 via mobile enheter

Kusina og jeg spiste middag her en søndag ettermiddag. Hadde booka bord, som nok var lurt da det var godt besøkt. Ble fantastisk godt tatt imot av verdens skjønneste dame! Hun gjorde egentlig halve opplevelsen da hun var så søt og brukte navnet vårt gjennom hele besøket 🥰 Kusina og jeg bestilte hver vår butter chicken, min var glutenfri. Nam! Kusina og jeg bestilte hvert vårt Nan-brød med hvitløk, mitt var glutenfritt! Altså, OMG, jeg har ALDRI smakt et så saftig og godt glutenfritt Nan-brød i hele mitt liv! Jeg kommer absolutt tilbake hit!! 🙌

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, Ailiskh
Anmeldt 7. august 2023 via mobile enheter

Veldig go mat, hyggelig betjening å go atmosfære😊 Er du gla i Indisk mat er dette stedet å dra til🍽
Vi måtte bestille bord 2 dager i forveien siden det var fullbooket (med andre ord mye folk i resturanten), men fikk inntrykk av at di ansatte hadde full kontroll fordi om👍
Maten var utrolig go, goe porsjoner å alle 9 dro derfa meget fornøyde.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Mikal F

Reisende som så på Jewel Of India, så også på

Har du vært i Jewel Of India? Del dine erfaringer!