“Besøk feb 2019”
Anmeldelse av Indispice Restaurant

Indispice Restaurant
Vurdert som nr. 20 av 2 121 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Indisk
Beskrivelse: Opplev Indias rike smaker hos IndiSpice, den beste indiske restauranten i Oslo. Vår meny byr på et mangfold av velsmakende retter laget med omsorg og tradisjon. Fra aromatiske karriretter til deilige tandoori-spesialiteter, har vi noe for enhver smak. Enten du spiser alene eller med venner, garanterer vår koselige atmosfære og vennlige service en hyggelig opplevelse. Som indisk restaurant i hjertet av Oslo, ligger vi perfekt plassert nær Majorstuen og Pilestredet. Kom og nyt autentiske indiske smaker hos IndiSpice, hvor hver bit er en reise i smak og glede. Leter du etter en restaurant i nærheten eller ønsker takeaway? Ring oss gjerne for bestilling eller reservasjon. IndiSpice - din foretrukne indiske restaurant i Oslo sentrum.
Anmeldt 4. februar 2019

Det hadde blitt en misforståelse med vår bestilling men det ordnet de. Vi ventet 1 time og 10 min fra vi kom før vi fikk mat.
Maten var veldig god men altfor sterk.To av oss er fra India og Sri lanka så vi er vant med sterk mat men denne maten var for sterk. Jeg bestilte en flaske vin og fikk smake for å se om vi likte den.Vi sa den var for sur, de gjorde ikke noe med det og vi følte vi måte kjøpe vinen uansett.Hva var da vits med å smake på den? Når vi skulle betale så var det noe rot med betalingen hvor de tok betalt for en stor øl mens min venninne kjøpte en liten. Vi sa fra om dette og hun fikk tilbake litt penger. På ve hjemover så ringe de og sa hun hadde fått tilbake 12 kr for lite.Mente de da at vi skulle komme tilbake igjen?
Mitt inntrykk var at de hadde god mat men at det ble for mye for dem så de mistet oversikten.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, MariaOslo1982

Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Vi var et antall kollegaer som skulle avslutte en lang møtedag med Indisk middag. Det ble en strålende opplevelse!
Imøtekommende og vennlige servitører ga oss gode råd om både retter og styrke på maten. Jeg valgte tandori mix. Sammen med en Kingfisher smakte dette strålende! Mangodesserten var også veldig god. Anbefales!

Takk, 992eirikp
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Som vanlig, veldig god mat og hyggelig betjening.

Får god forklaring på hva rettene inneholder, og de har seks styrkegrader man kan velge fra

1  Takk, 794gunnard
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Herlig betjening som faktisk gode anbefalinger. Nydelig mat med deilig mat som smakete akkurat som det jeg fikk når jeg var i India. Anbefales på det sterkeste.

Takk, Vikingros
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Dårlig kunde mottakelse. Ble møtt av en mann med hissig stemme. Tok veldig lang tid før vi fikk maten. Vi var ikke forsynt med maten, før de måtte rydde det bort! Veldig rar stemning. Dårlig opplevelse.

1  Takk, tunja92

Reisende som så på Indispice Restaurant, så også på

Har du vært i Indispice Restaurant? Del dine erfaringer!