“God indisk mat”
Anmeldelse av Indispice Restaurant

Indispice Restaurant
Vurdert som nr. 22 av 2 078 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Indisk
Beskrivelse: Opplev Indias rike smaker hos IndiSpice, den beste indiske restauranten i Oslo. Vår meny byr på et mangfold av velsmakende retter laget med omsorg og tradisjon. Fra aromatiske karriretter til deilige tandoori-spesialiteter, har vi noe for enhver smak. Enten du spiser alene eller med venner, garanterer vår koselige atmosfære og vennlige service en hyggelig opplevelse. Som indisk restaurant i hjertet av Oslo, ligger vi perfekt plassert nær Majorstuen og Pilestredet. Kom og nyt autentiske indiske smaker hos IndiSpice, hvor hver bit er en reise i smak og glede. Leter du etter en restaurant i nærheten eller ønsker takeaway? Ring oss gjerne for bestilling eller reservasjon. IndiSpice - din foretrukne indiske restaurant i Oslo sentrum.
Anmeldt 29. mai 2019 via mobile enheter

Var på besøk det med familien på middag. Servicen var upåklagelig og servitørene var hyggelige og påpasselige. Dette verdsettes høyt når man er en gjest og at man blir sett og ikke glemt.
Maten var kjempe god. Bestilte en mix tallerken med både lam, kylling og scampi.
Deilig nanbrød. De tilbyr take away.
Dette stedet kan trygt anbefales om man vil ha en hyggelig indisk middag.

Dato for besøk: mai 2019
3  Takk, Stian R

Anmeldt 2. april 2019 via mobile enheter

God mat i hyggelige intime lokaler, med aldeles utmerket service til en hyggelig pris. Kort avstand fra sentrum.

3  Takk, roarr983
Anmeldt 1. april 2019 via mobile enheter

Kjempefornøyd med betjening, mat og sted:) styrken bestemmes selv og smaken var fantastisk. Kan absolutt anbefales

2  Takk, Ådne J
Anmeldt 23. mars 2019 via mobile enheter

Besøkte etter god rating på Tripadvisor. Bestilte bord på forhånd. Relativt få gjester da vi ankom. Litt «cafe-aktig» atmosfære. Vi bestilte Mix Grill og en kyllingrett samt papadums og nanbrød. Rask servering og maten smakte bra, nøyde oss heldigvis med medium styrke. Litt lite mix men veldig mye salat på den ene retten. Bestilte en stor Cobra 0,7ltr. Som var litt lunken. Hyggelig servitører og godt måltid til ordinære priser.

Takk, 706kyrrea
Anmeldt 20. mars 2019 via mobile enheter

Meget god service og koselig lokaler. Vi bestilte tre forskjellige tryter. Alle var gode. Lamm med panaksaus var nydelig.

3  Takk, loisab2016

Reisende som så på Indispice Restaurant, så også på

Har du vært i Indispice Restaurant? Del dine erfaringer!