Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av IndiSpice Restaurant

IndiSpice Restaurant
Få mat levert
Vurdert som nr. 26 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Indisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020

Har spist mange ganger der og anbefaler på det sterkeste! Eierne har så hyggelig og maten er nydelig! Viktig å støtte små lokaler med og under korona tider

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 614sapira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (573)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 573 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

veldig bra, maten var helt fantastisk, personalet hadde veldig god service. kommer igjen vær gang jeg er i oslo

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, gruddere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

IndiSpice leverer god mat og bra service hver gang. Koselig lokale. En av mine favoritt indiske restauranter i Oslo. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2020
3  Takk, tunafishOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Veldig god service. Forrett prøvde 3, ingen var spesielt gode. Gjennomsnittlige hovedretter. Butter chicken på Benares er mye bedre. Helt greit fra meg, servicen trekker opp.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, monikao493
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

For en mat . For en service . Her blir du veileder hvis det er noe du lurer på . Anbefalt og styrken på maten får du akkurat som du måtte ønske .. og ikke minst Indisk øl .. skal du ha indisk og er i oslo ,hit må du dra.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, johnmV7661VH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på IndiSpice Restaurant, så også på

 

Har du vært i IndiSpice Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din