“Nydelig mat”
Anmeldelse av Indispice Restaurant

Indispice Restaurant
Vurdert som nr. 20 av 2 120 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Indisk
Beskrivelse: Opplev Indias rike smaker hos IndiSpice, den beste indiske restauranten i Oslo. Vår meny byr på et mangfold av velsmakende retter laget med omsorg og tradisjon. Fra aromatiske karriretter til deilige tandoori-spesialiteter, har vi noe for enhver smak. Enten du spiser alene eller med venner, garanterer vår koselige atmosfære og vennlige service en hyggelig opplevelse. Som indisk restaurant i hjertet av Oslo, ligger vi perfekt plassert nær Majorstuen og Pilestredet. Kom og nyt autentiske indiske smaker hos IndiSpice, hvor hver bit er en reise i smak og glede. Leter du etter en restaurant i nærheten eller ønsker takeaway? Ring oss gjerne for bestilling eller reservasjon. IndiSpice - din foretrukne indiske restaurant i Oslo sentrum.
Anmeldt 26. juli 2020

Har spist mange ganger der og anbefaler på det sterkeste! Eierne har så hyggelig og maten er nydelig! Viktig å støtte små lokaler med og under korona tider

2  Takk, 614sapira

Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

veldig bra, maten var helt fantastisk, personalet hadde veldig god service. kommer igjen😊 vær gang jeg er i oslo

1  Takk, gruddere
Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

IndiSpice leverer god mat og bra service hver gang. Koselig lokale. En av mine favoritt indiske restauranter i Oslo. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2020
3  Takk, tunafishOslo
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Veldig god service. Forrett prøvde 3, ingen var spesielt gode. Gjennomsnittlige hovedretter. Butter chicken på Benares er mye bedre. Helt greit fra meg, servicen trekker opp.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, monikao493
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

For en mat . For en service . Her blir du veileder hvis det er noe du lurer på . Anbefalt og styrken på maten får du akkurat som du måtte ønske .. og ikke minst Indisk øl .. skal du ha indisk og er i oslo ,hit må du dra.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, johnmV7661VH

Reisende som så på Indispice Restaurant, så også på

Har du vært i Indispice Restaurant? Del dine erfaringer!