“Middag midt i veka 😇”
Anmeldelse av Indispice Restaurant

Indispice Restaurant
Kjøkken: Indisk
Beskrivelse: Opplev Indias rike smaker hos IndiSpice, den beste indiske restauranten i Oslo. Vår meny byr på et mangfold av velsmakende retter laget med omsorg og tradisjon. Fra aromatiske karriretter til deilige tandoori-spesialiteter, har vi noe for enhver smak. Enten du spiser alene eller med venner, garanterer vår koselige atmosfære og vennlige service en hyggelig opplevelse. Som indisk restaurant i hjertet av Oslo, ligger vi perfekt plassert nær Majorstuen og Pilestredet. Kom og nyt autentiske indiske smaker hos IndiSpice, hvor hver bit er en reise i smak og glede. Leter du etter en restaurant i nærheten eller ønsker takeaway? Ring oss gjerne for bestilling eller reservasjon. IndiSpice - din foretrukne indiske restaurant i Oslo sentrum.
Anmeldt 15. november 2023 via mobile enheter

Fint lokale. Hyggeleg betjening. Engelsk/norsk talane personale som bidrog til litt forveksling av bestilling.

Litt forstyrrande at hjemlevering med feks Foodora skjer i lokalet

Dato for besøk: november 2023
Takk, kaigunnarl

Anmeldt 24. oktober 2023

Koselig lokale. Svært god mat til hyggelige priser. God service. Kommer til å besøke denne restauranten igjen neste gang vi er i Oslo.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Voyage21782529113
Anmeldt 23. oktober 2023

Nydelig mat og hyggelig service! Vi spiste smaksmenyen med det beste de hadde å by på. Behagelig lydnivå i lokalet og fra musikkanlegget. Det var lett å prate med hverandre rundt bordet. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Getaway47122349556
Anmeldt 30. september 2023

Dette var dessverre en skuffende opplevelse. Servicen var ok, lokalene er fine, men maten var skuffende. Presentasjonen av maten var også ganske trist. Rask servering. Prismessig helt ok.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Ebmart
Anmeldt 25. september 2023 via mobile enheter

Nydelig mat, som alltdi og spm alltid: Beste & hyggeligste service, god atmosfære, koselig og intimt lokale.

Kommer tilbake gang etter gang. Beste indiske 😊

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Anne Grete H

Reisende som så på Indispice Restaurant, så også på

Har du vært i Indispice Restaurant? Del dine erfaringer!