“Sureste (kvinnelige) servitøren jeg har vært borti!”
Anmeldelse av El Camino

El Camino
Prisklasse: USD 13 - USD 18
Anmeldt 24. juli 2020

Jeg har vært på restauranten mange ganger, maten har vært bra, servicen har vært god. De mannlige servitørene er hyggelige og imøtekommende. Men da jeg var her med en venninne 21 juli, var den kvinnelige servitøren som hadde ansvaret for oss sur, lite imøtekommende, smilte ikke, og svarte frekt. Vi bestilte drinker, begge er over 20. Hun ba om å få se ID, som vi fremviste. Det tok henne lang tid å regne ut alderen vår, og spurte om vi var 19. Jeg svarte at vi begge fyller 21 i år. Hun så bare surt på meg, og gikk. Hver gang vi skulle bestille, og også da vi tok regningen så hun stygt på oss og virket spydig - selvom jeg og venninnen min hver gang prøvde å smile og være hyggelige. Vi reagerte begge på denne oppførselen, og vurderte flere ganger under oppholdet om vi rett og slett skulle gå bare pga denne servitørens ufyselige oppførsel... Det er synd, for dette stedet har alltid vært et svært hyggelig sted å være. Jeg håper stedet rydder opp i dette. Jeg må også understreke at dette er den eneste uhyggelige opplevelsen jeg har hatt her. Hadde det ikke vært for denne damen, hadde jeg gitt 5 stjerner, men pga dette blir det dessverre 3.

Takk, 326ceciliee
elcaminooslo, Eier på El Camino, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei og takk for at du bruker tid på å gi oss tilbakemelding selv om vi gjerne skulle hatt bedre her. Vi beklager at du hadde en dårlig opplevelse og vil selvfølgelig ta det opp med våre ansatte og kun gjennom tilbakemeldinger kan vi bli bedre :)

Anmeldt 30. mai 2020

Pacifico Aker Brygge: Glemt i køen - glemt i baren, hvor vi ble plassert for å få bord - glemte å gi oss meny - glemte bestillingen.. Forskjellsbehandlet kunder i stor grad. Maten var veldig god, beliggenheten og stemningen var tipp topp, men servicen var helt forkastelig. Sjefen som hadde hovedansvaret for oss brukte hersketeknikker og la seg aldri flat eller ga oss «plaster på såret» for alle feilene han gjorde. Endte opp med å få mat servert først etter 1,5 time. Mette ble man heller ikke.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, wert1992
Anmeldt 12. november 2019 via mobile enheter

Maten lages mens man bestiller, veldig effektivt og godt! Gode råvarer og herlige smaker! Virkelig anbefales!

Dato for besøk: november 2019
Takk, KathrineGMT
Anmeldt 6. september 2019 via mobile enheter

Har prøvd så og si alle varianter på denne restauranten og de skuffer aldri! Betjeningen er også veldig god på å ta ansvar og lager gjerne en god burrito for deg uten at du trenger å ta noen valg.

Herlig sted!!!

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, GeorgHartmann
Anmeldt 23. august 2019

Kun vært på Frogner, ikke i Bogstadveien. Fast food konsept. Jeg har kun forsøkt tortilla. Det fungerer på den måten at maten er ferdiglaget og står i utstilt i beholdere. Du peker på hva du vil ha av innhold og betjeningen fyller opp tortillaen. Til slutt blir maten veid. For en velfylt tortilla kommer du fort opp i 200 kr som jeg synes er mye for fast food mat. Tidligere var det en fast pris og man kom som regel veldig godt ut av det (med mindre du spiste veldig lite). Maten er klar på et blunk. Betjeningen er ung og hyggelig. Stenger tidlig (kl 21).

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, t_man110

Reisende som så på El Camino, så også på

Har du vært i El Camino? Del dine erfaringer!