Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig! ”
Anmeldelse av Parkteatret Bar og Scene

Parkteatret Bar og Scene
Vurdert som nr. 10 av 27 Konserter og show i Oslo
Flere attraksjonsdetaljer
Attraksjonsdetaljer
Eierbeskrivelse: Parkteatret Bar åpnet våren 2003 i den gamle foajeen til Parkteatret Kino fra 1907. Vi har beholdt det verneverdige inngangspartiet, og gjenskapt det opprinnelige interiøret i klassisk art deco-stil. I helgene blir det tidlig fullt og DJs spiller opp til sittedans. Den solfylte uteserveringen har utsikt mot Olaf Ryes plass, og er en populær møteplass for bydelens beboere og besøkende. Parkteatret Bar er stolte av at vi tidlig fokuserte på kvalitetsbevisst håndverksøl fra inn- og utland. Vi rullerer jevnlig på mikroølutvalget, og tilbyr spesielle øltyper fra fortrinnsvis norske produsenter på tapp. I tillegg serverer vi (tempererte!) viner fra de beste produsentene, samt klassiske cocktails og et møysommelig utvalg av brennevin. På dagtid serveres kaffe, hjemmelagde leskedrikker og økologisk surdeigsbakst fra Handwerk. Parkteatret Scene har de siste årene etablert seg som en av de mest populære konsertscenene i Oslo, både for publikum og artister. Sceneopplevelsen er unik, med god lyd og en fantastisk nærhet til scenen. Med det karakteristiske skrågulvet som stammer fra Parkteatret sin tid som kino, kan alle se godt i vårt lokale. Når det ikke er konserter på Parkteatret tilbyr vi et variert program med dokumentarfilmvisning, førpremierer, improvisasjonsteater og klubbkvelder.
Anmeldt 26 september 2016 via mobile enheter

En varm september kveld med sol og grønn beliggenhet, for å nyte en deilig utepils, som serveres i mange velsmakende varianter, presentert av blide og service minded ansatte..... Ja, hva mer kan man ønske?

1  Takk, otomlie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Parkteatret, Markedsansvarlig på Parkteatret Bar og Scene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11 oktober 2016

Tusen takk for den fine anmeldelsen, håper å se dere igjen på Parkteatret!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 32 anmeldelser

Anmeldt 15 juli 2016 via mobile enheter

Flott vannhull for et par øl i sommersola. Godt utvalg av øl fra norske brygghus rundt om. Ofte fullt på kveldstid, men masse sitteplasser på dagtid.

1  Takk, tandeey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Parkteatret, Markedsansvarlig på Parkteatret Bar og Scene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11 oktober 2016

Tusen takk for den fine anmeldelsen, velkommen tilbake til Parkteatret!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9 november 2015 via mobile enheter

Fantastisk konsertscene med spennende program. I baren serverer de nydelige cocktails og digg øl. God kaffi har de også. Bra stemning, med hyggelig personale. Anbefales!

Takk, Line M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Parkteatret, Markedsansvarlig på Parkteatret Bar og Scene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11 oktober 2016

Takk for den fine anmeldelsen, velkommen tilbake til Parkteatret!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4 november 2015

Sentralt på Grünerlökka, i jungelen av barer, puber og restauranter, en liten og intim konsertscene, med tilliggende uteservering, hyggelig og smilende ansatte, en god del öltyper og en IPA på tap, og ikke minst med godlyd fra scenen.
Kjöp billett og gå på konsert !

1  Takk, otomlie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Parkteatret, Markedsansvarlig på Parkteatret Bar og Scene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11 oktober 2016

Takk for den fine anmeldelsen, velkommen tilbake til Parkteatret!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4 november 2015

Parkteatret er fantastisk. Masse godt øl, gode drinker, solfylt og stor uteservering på sommeren. Alltid veldig god stemning her, og i helgene har de dj'er som spiller opp til sittedans. Baren åpner 11.00 og serverer mat, kaffe og ferskpresset appelsinjuice på dagtid. Bartenderne er utrolig hyggelige, spør gjerne om anbefalinger! De har stor kunnskap om det de driver med.
Parkteatret Scene har utrolig bra variasjon i programmet med konserter (både for de under og over 18år), og forskjellige klubber. Topp lokale, og uansett hvor man står, ser man godt.
Man blir fort værende her hele kvelden om man først drar ut. Anbefales på det sterkeste! :)

Takk, Susanneos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Parkteatret, Markedsansvarlig på Parkteatret Bar og Scene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11 oktober 2016

Tusen takk for den fine anmeldelsen, velkommen tilbake til Parkteatret!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Parkteatret Bar og Scene, så også på

Oslo, Østlandet
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Parkteatret Bar og Scene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din