Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiske burgere”
Anmeldelse av Kverneriet Majorstua

Kverneriet Majorstua
Vurdert som nr. 64 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018

Et godt utvalg av hamburgere, hvor Umami-burgeren er helt fantastisk. Godt utvalg av drikke også. God atmosfære

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, tmhagen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LesleySelberg, Guest Service Leader på Kverneriet Majorstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2019

Tusen takk for veldig hyggelig omtale av Kverneriet på Majorstuen!
Umami burgeren er en bestselger av en grunn og vi er helt enig at den er fantastisk ;)
Vi jobber hele tiden med å utvikle oss og vi ønsker å ha et godt utvalg av både mat og drikke slik at alle og enhver kan finne noe som passer! Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (501)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 501 anmeldelser

Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Har tatt turen til Kverneriet på mine 3 siste Oslo-tura, aldri blitt skuffa! Anbefalar Umami-burger med parmesan fries og bernaise

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 115kirstih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LesleySelberg, Guest Service Leader på Kverneriet Majorstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2019

Tusen takk for topp terningkast Kirsti!
Du er hjertelig velkommen på alle dine Oslo-turer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Nylig hjemkommet fra Chicago hadde jeg sammenlikningsgrunnlaget innordne mit the real thing - og jeg konkluderer fortsatt at Kverneriet er fullt på høyde med det beste frå statane! Og beste burgeren i Oslo. Min favoritt er stadig Burglar med regular fries - enkelt og greit. Kan lett bli for fancy og for mye mat ellers... Bestill bord - ta med familien - kos dere!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 899daga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LesleySelberg, Guest Service Leader på Kverneriet Majorstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2019

Hei Dag.
Tusen hjertelig takk for en fantastisk anmeldelse!
Veldig hyggelig at du setter så stor pris på oss, og anbefaler oss videre!
Vi håper du fortsetter å komme til oss og vi vil hele tiden jobbe med å holde den ærefulle tittelen: beste burgeren i Oslo!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Maten får fem stjerner. Burgeren skårer veldig høyt på burgerlista mi, potetene også gode. Kverneriet får ikke full pott grunnet service.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Dan Marius H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Sur, uprofesjonell service, Tror vår servitør hadde likt jobben sin godt hadde det bare ikke vært for de plagsomme spisegjestene God mat, men satt igjen med en dårlig følelse pga den sure servitøren. Første og siste gang jeg besøker kverneriet.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Pellepus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ViktorN317, Kundeansvarlig på Kverneriet Majorstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018
Google-oversetting

Hej!
Jag beklagar väldigt att du hade en dålig upplevelse hos oss. Den typen av standard på service är något vi absolut inte önskar och är raka motsatsen av vad vi på Kverneriet står för.
Det betyder väldigt mycket för oss att få tillbakameldingar från våra gäster - såväl dåliga som bra - så därför sätter jag väldigt pris på att du tog dig tid för detta. För att kunna bearbeta detta och förhoppningsvis undgå att stöta på liknande situationer i framtiden ber jag därför dig bara beskriva kortfattat vad som servitören gjorde för att ni skulle uppleva att han/hon framstod som sur?
Vart satt ni någonstans och vilken dag var ni och spiste i restaurangen?

Desto mer information jag får från dig kan vi gå vidare med detta för som sagt, detta är inte okej! Vill du kan du gärna kontakta mig på min mail viktor.noren@kverneriet.com!

Hoppas att vi kan reda ut det här!
Tack på förhand.

/Mvh Victor, Guest Service Leader
Kverneriet Majorstuen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kverneriet Majorstua, så også på

 

Har du vært i Kverneriet Majorstua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din