Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt perfekt!”
Anmeldelse av Kverneriet Majorstua

Kverneriet Majorstua
Vurdert som nr. 66 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Helt perfekt!
Sentralt plassert og med topp service, hyggelig betjening og nydelig lunsj denne søndagen! Tusen takk! Denne restauranten anbefales!!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, olegeorgn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (504)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 504 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2020

Utrolig god burger, gode drinker, og fantastisk service! Jeg og venninnen min ble sjekket opp av noen veldig mye eldre fyrer, og da den ene servitøren så dette, ga han meg diskret en lapp om at jeg skulle si ifra til han om mennene plaget oss. Da følte vi oss mye mer trygge, og godt ivaretatt<3 Dette på toppen av fantastisk mat, god atmosfære og gode drinker gjorde dette til en utrolig bra opplevelse!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, majah650
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Nydelig burger i harmoniske omgivelser. Hyggelige servitører.
Burgeren var smakfull, brødet godt og tilbehøret det samme. En meget god kaffe før maten fin opplevelse! Anbefales. Helt greie priser.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, beathel2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mars 2020 via mobile enheter

Take-away'en er like nydelig som å være på resturanten❤️ Rask og effektiv! 10/10 will do again

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, haakonof
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Aldeles nydelig 200g burger (The Boss)! Brødet var perfekt, kjøttet var kjempemørt og resten av komponentene satt som et skudd. Stilig lokale og trivelige og flinke servitører. De har også et godt utvalg av drikke, som jo er et pluss. Absolutt en av de bedre burgeropplevelsene jeg har hatt. Kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, BNybakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kverneriet Majorstua, så også på

 

Har du vært i Kverneriet Majorstua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din