“Kverneriet er et must når vi er i Oslo”
Anmeldelse av Kverneriet Majorstua

Kverneriet Majorstua
Anmeldt 27. september 2020

Siden vårt første besøk på Kverneriet er vi blitt frelst, om det er med familie og venner eller om man er på tur som par. Så må vi innom Kverneriet når vi er i Oslo.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, thomashansen2015

Anmeldt 5. september 2020

Nydelig mat og blide og serviceinnstilte ansatte. En av de bedre restaurantopplevelsene jeg har hatt i Norge☺️

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Camilnat
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Helt perfekt!
Sentralt plassert og med topp service, hyggelig betjening og nydelig lunsj denne søndagen! Tusen takk! Denne restauranten anbefales!!

2  Takk, Ole Georg N
Anmeldt 21. august 2020

Utrolig god burger, gode drinker, og fantastisk service! Jeg og venninnen min ble sjekket opp av noen veldig mye eldre fyrer, og da den ene servitøren så dette, ga han meg diskret en lapp om at jeg skulle si ifra til han om mennene plaget oss. Da følte vi oss mye mer trygge, og godt ivaretatt<3 Dette på toppen av fantastisk mat, god atmosfære og gode drinker gjorde dette til en utrolig bra opplevelse!

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, majah650
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Nydelig burger i harmoniske omgivelser. Hyggelige servitører.
Burgeren var smakfull, brødet godt og tilbehøret det samme. En meget god kaffe før maten😊 fin opplevelse! Anbefales. Helt greie priser.

1  Takk, beathel2020

Reisende som så på Kverneriet Majorstua, så også på

Har du vært i Kverneriet Majorstua? Del dine erfaringer!