“Bra burger bar”
Anmeldelse av Kverneriet Majorstua

Kverneriet Majorstua
Vurdert som nr. 51 av 2 063 Restauranter i Oslo
Anmeldt 20. februar 2024

Fikk et fint rundt bord (Det finnes kun 2) med god plass til 6. Bra burger!! Vi var 6 og bestilte 4 forskjellige. Alle var bra. Gode gin cocktails hadde de også. Tidsbegrensning på 2 timer er i minste laget når man skal ut for å hygge seg.

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
Takk, P J

Anmeldt 8. september 2023 via mobile enheter

Fantastiske burgere! Spennende smakskombinasjoner, saftig kjøtt og skikkelig bra buns. Drinkene er også veldig gode. Stort minus: Bløte og soggy pommes frites. Jeg kan forsåvidt tilgi middelmådig fries, men ikke til den (høye) prisen.. Ellers fornøyd!

Dato for besøk: september 2023
Takk, joakimd505
Anmeldt 7. september 2023 via mobile enheter

Har vært på kverneriet en gang før i Tønsberg og maten slår aldri feil. Sinnsykt gode på smaker! Anbefales å ta en burger her😊 Service er også utrolig bra

Dato for besøk: september 2023
Takk, fluffycatpower
Anmeldt 29. januar 2023 via mobile enheter

God mat, men utrolig dårlig service. Ventet først lenge i døra, på at servitøren skulle komme og vise oss bordet vi hadde booket. Deretter ventet vi i 1 time på å forrett. Servitøren gikk forbi bordet gang på gang, men fulgte ikke opp. Alle rundt oss kom og dro og ble servert. Etter at forretten om sider kom måtte vi igjen vente lenge på hovedretten. Servitøren beklaget og sa vi skulle få 30% avslag, men vi fikk 20%.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, yvasandvik
Anmeldt 24. januar 2023 via mobile enheter

Booker et bord dagen før. Da vi ikke fikk bekreftelse på denne ringte vi, men fikk ikke svar. Da vi kom sa de bekreftelsen ikke gikk gjenom. Likevell fikk vi heldigvis bord etter litt venting.

Heldigvis veide den gode burgeren og kjempe hyggelige servitøren opp for dette.

Perfekt for hyggelig jentekveld!

Dato for besøk: januar 2023
Takk, F9082RBleab

Reisende som så på Kverneriet Majorstua, så også på

Har du vært i Kverneriet Majorstua? Del dine erfaringer!