“Hold deg til hamburger”
Anmeldelse av Kverneriet Majorstua

Kverneriet Majorstua
Anmeldt 30. september 2024 via mobile enheter

Hamburgen (umami) var veldig god og ganske spicy. Caesar salat var en skikkelig nedtur, tørr kylling og slapp salat, og i tillegg veldig dyr. Hyggelig betjening som tilbød dessert på huset, men vi er ikke dessert-folk. Det hadde vært mer riktig med en rabatt på salaten og/eller et gavekort for fremtidig besøk.

Dato for besøk: september 2024
Takk, Navigate07269899488

Anmeldt 21. september 2024 via mobile enheter

Hyggelig betjening, bra lokale. Ok mat (thai burger, litt vel mye dressing/fett). Altfor høy og støyende musikk. Vi tar desserten et annet sted.

Dato for besøk: september 2024
Takk, Elin N
Anmeldt 10. august 2024

Dette stedet vil vi varmt anbefale. Helt fantastisk betjening som virkelig skjønner seg på service. Og burgerene var super saftige og gode. Her kommer vi gjerne tilbake.

Dato for besøk: august 2024
Takk, Hilde O
Anmeldt 20. april 2024 via mobile enheter

Var på en rask middag før vi skulle videre. Gode burgere, store porsjoner og gode drinker!

Trekker for at de ikke svarte på telefon de 6 gangene vi ringte. Vi hadde booket men fikk ingen bekreftelse. Når vi kom sa de at den ikke var mottatt men de hadde ett bord ledig.. trekker også for dårlig sitteplass.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Aina R
Anmeldt 1. mars 2024 via mobile enheter

Meget god mat, hyggelig og oppmerksom betjening, god atmosfære. Må ikke forveksles med fastfoodburgere fra de store kjedene, dette er resturantmat. Da er også prisen grei. Vi var heldige og fikk bord selv om vi ikke hadde reservert, men ikke gamble på det.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Fearless536253

Reisende som så på Kverneriet Majorstua, så også på

Har du vært i Kverneriet Majorstua? Del dine erfaringer!