“Beste thaimaten i Oslo ”
Anmeldelse av Sushi Bowl

Sushi Bowl
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Maten var generelt dritgod. Mye mat for pengene, og smakfulle gode retter. Her kan du velge mellom flere forskjellige favoritter. Anbefales!!

Takk, siljech

Anmeldt 23. april 2018 via mobile enheter

Vi hadde take away herfra, de sa at ventetiden var 15 minutter, men det tok nok bare 8 minutter. Veldig hyggelig og hjelpsomme bak disken, nydelig sushi. Kommer igjen!

Dato for besøk: april 2018
Takk, 883carolined
Anmeldt 6. desember 2017 via mobile enheter

Var her og spiste middag før en forestilling på Folketeatret. Kylling Satay til forrett var veldig bra, mye kylling. Porsjon av Red Curry wok var stor, og den beste curryen jeg har spist i Oslo. Hit skal jeg igjen! Nam nam!

Dato for besøk: desember 2017
1  Takk, Frkevy
Anmeldt 30. november 2017 via mobile enheter

Eutentisk og god asiatisk mat! Og i tillegg er maten billig i forhold til mange and resturantene i området! Også en koselig plassering nært yongs torget!

Dato for besøk: november 2017
Takk, malinadelaide
Anmeldt 18. november 2017

Er du sulten og ønsker kjapp og god mat i tiltalende lokaler sentralt i Oslo? Da er det bare å gå til Sushi Bowl. Jeg var her med min sønn og vi spiste hver vår thai-rett. Hyggelig betjening og maten kom raskt. Alt var effektivt, hygienisk og veldrevet. Kan ikke se noe å trekke for selv om prisnivået i Norge naturligvis er høyt. Det betyr at du må legge igjen 150 kr per person på et slikt sted. Men Sushi Bowl er bra, og da er det greit! Takk for maten, jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Harald N

Reisende som så på Sushi Bowl, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Sushi Bowl? Del dine erfaringer!