Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hjertelig profesjonell service”
Anmeldelse av Statholdergaarden

Statholdergaarden
Vurdert som nr. 5 av 1 595 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Statholdergaarden plasserer seg trygt blant Oslos aller beste spisesteder. I gourmetrestauranten byr Bent Stiansen på mat i toppklasse, basert på sesongens råvarer. Man kan spise à la carte eller en seksrettersmeny komponert med basis i de beste råvarene som er å oppdrive akkurat den dagen. Bent Stiansen holder seg med et impulsivt kjøkken som gjenspeiler årstidene. Han setter sin ære i å behandle gode norske råvarer, farget av en europeisk inspirasjon. Innredningen i Staholdergaarden er blant byens vakreste, og holdt i 1600-tallsstil. Restauranten består av fem små rom med intim atmosfære, og i takene finner man noen av Nord-Europas fineste stukkaturarbeider. I vinkjelleren hviler 6 000 flasker i alle prisklasser. Statholdergaarden tilbyr chambre separée for 8-24 personer. I kjelleren ligger den litt mer uformelle Statholderens Krostue, som er åpen til både lunsj og middag.
Anmeldt 5. desember 2018

som alltid: Statholdergården leverer gourmetopplevelser i toppklasse. Rettene er gjennomarbeidete kunstverk, med en smaksrikdom og sammensetning uten sidestykkke innen sin genre i Norge. Vinene holder et svært høyt nivå, gjennom hele måltidet. Servitørene gjør sitt ytterste for at alle skal føle seg vel og godt ivaretatt. Et sted for både de store anledninger og når man skal unne seg noe ekstra.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Arnebern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (790)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6569 av 790 anmeldelser

Anmeldt 26. november 2018

Det har blitt en tradisjon hos oss å besøke Statholdergaarden. Bedre spisested med så høy jevn kvalitet finnes det ikke flere av i Oslo.

Smaksmenyen var redusert til 9 retter og bare 1 kjøttrett i hele 9 retteren. det gjorde oss litt skeptisk, men igjen briljerte kjøkkenet. det var faktisk kjøttretten som kom svakest ut - hjort. Alle de andre rettene + alle de små smaksbombene vi fikk var bare en opplevelse.
Gode viner ble anbefalt oss innen et OK prisbilde. Er du i tvil om viner - spør Edvard han kan vin!
En ung dansk kvinnelig servitør hadde overoppsynet med vårt bord - hun var bare helt fantastisk. Hun fikk selvsagt hjelp av sine kolleger og det er dette samarbeidet som er med å gjøre kvelden til den opplevelsen den er.

VI SKAL TILBAKE!!!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Her kan du nyte god mat, i vakre omgivelser og med en avslappet og behagelig atmosfære. Vi hadde smaksmeny med vinpakke. Mange gode fiskeretter, men for de kjøtthungrige ble det litt lite med bare en kjøttrett. Jeg synes at det ble for mye tungt og søtt på slutten av måltidet.
- Kelneren glemte runde to i vinglasset for flere ved bordet og det gikk tomt for kluter på toalettet.
I forhold til pris og opplevelse velger jeg nok å gå ned en trapp neste gang.

Dato for besøk: november 2018
Takk, norveigs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018

Vi var 4 venner som alle tok dagens 6 retters middag. Maten var upåklagelig,
selv om hovedretten var noe traust med hjort i kirsebærsaus.
Lokalet står frem som det har gjort i 15 år og kunne kanskje vært fornyet noe, og
duker av plastikk materiale er ikke godt nok for Michelin restaurant.
Bestikk og service kunne også vært fjongere.
God og blid service, men det går nok en stund til neste besøk.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, RandiEgil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Det er muligens andre restauranter i Oslo som er like gode, men ingen er bedre! Kombinasjonen av gourmetmat og usnobbete service er unik i mine øyne. Jeg har spist på restauranter med flere Michelin-stjerner enn Statholdergaarden, men denne er likevel mitt førstevalg – med god margin.

Dato for besøk: mai 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TeKFo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Statholdergaarden, så også på

 

Har du vært i Statholdergaarden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din