“Veldig bra !”
Anmeldelse av Lemongrass - STENGT

Lemongrass
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 19. september 2018

DEt var vårt første besøk på Lemongrass. Maten var absolutt helt nydelig. Vi koste oss veldig.. Det var rask og hyggelig service . Det eneste var at vi savnet litt karibisk betjening. Men ellers helt topp .

Takk, Annelise B

Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

Ganske tilfeldig at vi endte opp på denne restauranten, for vi måtte bare ha noe mat før teaterforestillingen.
Det var et heldig valg....4 personer spiste 4 forskjellige retter, og alle var veldig fornøyde. Kjempehyggelig og flink personale, og god mat, betyr at jeg anbefaler at man tester menyen her.

Takk, arildth
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Vi var der og spiste 3-retters meny før konsert. Menyene var aldeles nydelige, kamskjell til forrett og lammeskank til hovedrett (for andre gang) og sjokoladefondant til dessert.
Aldeles nydelig mat, spesielt lammeskanken som absolutt anbefales.
Hyggelig betjening og god service.

Takk, Jørgen H
Anmeldt 20. august 2018

Har vært her flere ganger, og denne gangen var vi der før teaterbesøk. Vi spurte om vi rakk tre retter, og fikk bakreftet at det var ikke noe problem. Vi bestillte litt forskjellige menyer, og maten kom raskt. Til hovedretten bommet de med hvordan en av biffene skulle være stekt, og ny kom på plass i løpet av 5 minutter uten problemer. Det samme med desserten, hvor en var feil - men det ble også ryddet raskt opp i. Litt usikker på hvorfor det rotet seg litt til, men de løste raskt opp og kelneren var kjempehyggelig. Maten her er veldig spennende, og lokalene er hyggelige. Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
Takk, VidarUtne
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

God og spennende mat! Veldig hyggelige servitører, og selv om de ikke snakket norsk, ble ikke det noe problem for oss. Anbefales

Takk, 854margunnb

Reisende som så på Lemongrass, så også på