Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig sammensetning av smaker”
Anmeldelse av Lemongrass

Lemongrass
Bestill bord
2
søn. 25.7.
20:00
Vurdert som nr. 82 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 7 - USD 48
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Jeg kan virkelig anbefale havabboren! Det hørtes litt rart ut at den skulle serveres med vaniljesaus, men smakssammensetningen i retten var helt perfekt, og fisken var veldig bra. Kyllingrettene er også gode her, og det er morsom stemning i lokalet. Flinke servitører som kjenner maten godt også.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 703linne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (469)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6266 av 469 anmeldelser

Anmeldt 29. november 2018

Vi var en gjeng på 16 personer fra jobb som hadde julebord her. Utrolig gode 3 retters middag - fiskesuppe som forrett, kyllingrett som hovedrett og en helt fantastisk mango creme brulee til dessert! Veldig hyggelig betjening som fortalte litt om maten som ble servert, samt at de var veldig organisert og ryddig når man skulle betale. Hyggelig atmosfære der inne også :)

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Therese O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Spiste en blanding av fisk og skalldyr, fisken var perfekt kokt/stekt og maten smakte utrolig godt. Var her en mandag i november, så ikke så mye folk, så servitøren hadde god tid til og gi meg topp service.

Dato for besøk: november 2018
Takk, roalds741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Spiste spennende og god sjømat. Super service. Anbefales. Stedet blir til nattklubb når kokken går hjem..

Dato for besøk: november 2018
Takk, fridtj0fu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Liker denne restauranten veldig godt. Finnes så mye italiensk og asiatisk i byen, men lite fra det karibiske kjøkken. Sterke smaker kombinert med sødme fra banan og annet er utrolig godt. Den karakteristiske tilberedte risen fra Karibia setter en ekstra touch på måltidet. Anbefales. Prøv noe annet enn pasta eller curry neste gang og gå hit.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lemongrass, så også på

 

Har du vært i Lemongrass? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din