“Nydelig mat i hyggelige lokaler”
Anmeldelse av Lemongrass - STENGT

Lemongrass
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 14. januar 2019

Dersom man ønsker litt annerledes smakskombinasjoner enn man spiser til vanlig så er denne restauranten verdt et besøk. Nydelig mat, god service og gode drinker. Man får tre retter for under 500,- så prisen er heller ingenting å si på. Anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 805sveine

Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Var her med 3 venner. Vi spiste alle 3-retters meny og 2 stk valgte vinpakke til. Jeg spiste kyllingbryst fylt med sjøkreps og basilikum til forrett, ovnsbakt havabbor marinert med sitrongress. Servert med papaya salsa og vaniljesaus til hovedrett. Til dessert ble det pære marinert med kryddersirup og sorbet. Startet med et glass cava, til maten valgte deg kona fire rock (hawaiisk øl) og en kiwi daiquari. Virkelig god mat. Eneste negative var sofaen jeg satt i, ikke spesielt behagelig.

De 3 andre jeg var her med var enige i at maten var veldig god og at vinpakkene til var veldig bra.

Servitøren var bild og serviceinnstilt.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, anitao106
Anmeldt 11. januar 2019

Dette var en trist opplevelse. Ble møtt av en vennlig servitør som fortalte at her ville det bli mye spennende krydder og deilig frukt i rettene. Startet med tørt brød til en ok mango dipp. Skalldyrsuppe lagd av sjømat, sitrongress og ingefær hørtes fristende ut, men viste seg å være nesten uten smak. Rett og slett kjedelig. Ventet spent på 2Nt chicken" - kyllingbryst, marinert med urter og bakt med cashewnøtter og kokosnøttmelk. Nok en skufelse, tørr kylling minimalt med saus og nøttene måtte jeg lete etter. På siden noen ok chips og noen harde grønnsaksbiter. Frukt og krydder manglet fullstendig. Kr. 279 for denne retten er noe av den mest overprisede kylling jeg har spist! Marinerte pærer til dessert var ok, dog servert i et håpløst høyt glass og gjemt under iskrem som ikke var spesielt god. Hit kommer jeg rett og slett ikke tilbake. Det eneste positive var ok vinanbefalinger og en blid kelner.

1  Takk, Kjersti G
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Anbefaler lammeskank og indrefileet, mye smak og godt tilbehør! Jeg kommer tilbake for å spise her!!

Takk, lisapha
Anmeldt 18. desember 2018

Maten var fabelaktig god, både når det gjaldt smak, konsistens, krydder og biffen var SÅ mør. Tallerkenene var delikate og estetisk nydelig å se på. Måltidet var eksellent, vinen veldig god og betjeningen var rask med påfylling av vin og vann. Kan anbefales på det varmeste. En av Oslos bedre restaurantene!

2  Takk, Edge1927Trip

Reisende som så på Lemongrass, så også på