“Før teater middag”

Lemongrass
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Deilig mat, tre retter og vinpakke. Gode smaker, rause vinglass og super service. Vi kommer gjerne igjen😊

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, 747hildes

Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Hyggelig lokale og betjening. Maten var nydelig. Vi spiste tre retter med vinpakke. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, akdnormann
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Besøkte dette sted og pga Corona var det ikke så mange folk. Forretten med sjømat suppe var nydelig. Hovedretten med biff var fantastisk. Hovedretten med kylling var litt tørr, men ellers god. Musikk, servitører, atmosfære var veldig bra. Verdt ett besøk👍

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, thomastP4668SD
Anmeldt 2. mars 2020

Dårlig utvalg, kun par retter. Maten vi fikk var kjempetørr og alle retter ble servert med samme tilbehøret. For den prisen var det ikke verdt det!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Dennis J
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Valget om å gå hit var for å feire en rund dag hos en i familien før et teaterbesøk. Stor var derfor skuffelsen da maten viste seg å være lite spennende og ikke spesiell god - det til en ganske så stiv pris. Kjøttet var tørt og seigt,lite smak. Vegetarretten var høyst kjedelig og smakte lite. Hit kommer vi ikke tilbake

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, lovetravelling42

Reisende som så på Lemongrass, så også på