Deilig mat, tre retter og vinpakke. Gode smaker, rause vinglass og super service. Vi kommer gjerne igjen😊
12–16 av 475 anmeldelser
Hyggelig lokale og betjening. Maten var nydelig. Vi spiste tre retter med vinpakke. Vi kommer tilbake.
Besøkte dette sted og pga Corona var det ikke så mange folk. Forretten med sjømat suppe var nydelig. Hovedretten med biff var fantastisk. Hovedretten med kylling var litt tørr, men ellers god. Musikk, servitører, atmosfære var veldig bra. Verdt ett besøk👍
Dårlig utvalg, kun par retter. Maten vi fikk var kjempetørr og alle retter ble servert med samme tilbehøret. For den prisen var det ikke verdt det!
Valget om å gå hit var for å feire en rund dag hos en i familien før et teaterbesøk. Stor var derfor skuffelsen da maten viste seg å være lite spennende og ikke spesiell god - det til en ganske så stiv pris. Kjøttet var tørt og seigt,lite smak. Vegetarretten var høyst kjedelig og smakte lite. Hit kommer vi ikke tilbake