Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mathallen!!”
Anmeldelse av Barramon

Barramon
Vurdert som nr. 197 av 1 593 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Tapasaktige små skiver med masse deilig og lekkert dandert. Fantastiske smaker. Her er det bare å teste smaker fra hele verden.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (54)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 54 anmeldelser

Anmeldt 2. januar 2019

Vi hadde forretten på Atelier Asian Tapas. Så flyttet vi oss til Barramon for hovedretten.
De ra meget bra utvalg av spanske tapas. Maten var nydelig. det kom noen spanjoler forbi da vi ventet på vår servering og de kjente tydelig betjeningen på Barramon - så alle andre gjester ble "glemt". Vinen var god, men vi fikk veldig lite skjenket i glassene - det kostet tross alt 109 kroner glasset.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tore Kristian T, Daglig leder på Barramon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2019

Hei.

Jeg vil bare beklage at du fikk for lite vin, og at servitørene ikke gav deg den servicen du skulle hatt.
Jeg vil gjerne vite hvilken dag, og ca klokkeslett dette gjaldt så jeg kan snakke med personalet som var på jobb i det tidsrommet.

Takk for at du sier ifra så jeg kan kan ta dette videre og kanskje forhindre at noe slikt skjer igjen.

Hyggelig at likte maten.
Håper du kommer tilbake ved en senere anledning ,og at vi forhåpentligvis kan gi deg en bedre opplevelse.

Mvh

Tore Kristian
Barramon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Barramon ligger i Mathallen og serverer pinxtos og vin/øl. Veldig bra utvalg sv småretter og drikke.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Simenpimen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018

Delikate små Pintxos, små smørbrød, med variert "pålegg"- Små munnfuller med god smak og lekkert anrettet. Morsomt med fFargen på pinnene bestemmer prisen på de ulike tapasene.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, John-Henrik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2018

Fantastisk mat, god drikke, flotte folk som driver stedet. Kom mens alle pintxos er tilgjengelig, det er stor pågang og utover kvelden kan det være godsaker som er utsolgt.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, HenrikfromOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Barramon, så også på

 

Har du vært i Barramon? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din