“Utrolig bra mat og service!”
Anmeldelse av L'ardoise

L'ardoise
Vurdert som nr. 7 av 32 Dessert i Oslo
Beskrivelse: Vi tilbyr de beste makroner du har prøvd, og andre vakre franske konditorivarer. Ikke minst kan du nyte vår meny, som endres hver uke i forhold til tilgjengelige råvarer. Maten er tilberedt av Martin, vår kokk med Michelin-stjerne erfaring!
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Utrolig bra mat og service !! Vi spiste 4 retter med vin . Kan ikke klage på noe. Upretensiøst. Pulserende område.

Dato for besøk: august 2020
Takk, meretheaustgulen

Anmeldt 3. juli 2020

Dette er et akkurat passe uformellt/formell sted med en fantastisk atmosfære. Det er koselig og man føler seg umiddelbart velkommen.

Denne gang ble sommermenyen teste. Vi spiste snegler, blåskjell, kylling,biff bourgogne før vi avsluttet med sorbet, oster og makroner.

Med andre ord. Det luktet så godt i lokalet, rettene som kom ifra kjøkkenet så delikate ut og servicen var ypperlig. Vi klarte rett og slett ikke velge, måtte smake litt av (neste) hele menyen.

Fortsetter L`ardoise slik, altså med ærlig mat av ferske råvarer og fantastisk service så blir det ikke bare fult. Det blir ventelister...

Anbefales absolutt, både for business, venner, familie og ille minst for neste date.

Jeg kommer tilbake, stå på

Takk, 203_ysteina
Anmeldt 8. mars 2020

Jeg hadde snust litt på den vesle og litt unnselige L'ardoise, en rustikk og enkel nabolagsrestaurant i Thereses gate, og brukt den som kafé og fredelig lesekrok på dagtid. Da vi valgte å teste den en lørdag kveld var det på grunnlag av antakelser og uten de helt store forventningene. Kvelden ble helt og holdent og tvers igjennom en deilig overraskelse. Alt stemte. Stedet er enkelt, men personlig, og biblioteket, der vi satt, minnet om en gammel høyloftet stue. Stemningen var trivelig, kelneren hyggelig og serviceinnstilt. Vi valgte bare småretter, for å teste mest mulig: blekksprut, due, løksuppe, franske oster og konditorkaker. Alt med gode viner. Stedet er en bortgjemt perle, som man ikke burde snakke for høyt om, men vi synes de til de grader fortjener livets rett at det er umulig å la være å rose. Bravo! Takk for et sjeldent godt og minnerikt måltid. Vi kommer igjen!

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, 831petterm
Anmeldt 18. februar 2020

Vi hadde booket hele restauranten til julebord med jobben og fått beskjed om at vi fikk velge mellom to hovedretter. Det fikk vi ikke, og alle fikk den samme seige fisken. Til forrett fikk vi en fullstendig smakløs og utvannet suppe.

Videre hadde ikke restauranten nok vinglass til alle, og servitøren forventet at jeg skulle helle i meg det jeg hadde i glasset for at han skulle kunne servere meg neste vin. Da jeg spurte om jeg ikke kunne få et nytt glass, sa han sarkastisk: "We don't have a 120 glasses, darling". Jeg ble perpleks (både av hva han kalte meg og av holdningen) og tømte glasset, hvorpå han helte rødvin i hvitvinsglasset mitt. Dette er ikke et sted som kaller seg vinbar verdig.

Alt i alt virket det ikke som om restauranten evnet å servere så store selskaper, men jeg ble også skuffet over fremtoningen til servitørene, som var frekke og nedlatende. Anbefaler virkelig ikke dette stedet om du ønsker god service og god mat.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, sofie2010
Anmeldt 26. januar 2020

L'ardoise er et spennende restaurant, lokalisert i en flott, ærverdig bygning, veldig sentralt i Oslo. Vidunderlig mat, gode vin, hyggelig betjening og en fantastisk gos stemming i lokalet. Det anbefales varmt.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, r0maca

Reisende som så på L'ardoise, så også på

Har du vært i L'ardoise? Del dine erfaringer!