“Herlig franske fristelser”
Anmeldelse av Chez Colin

Chez Colin
Anmeldt 7. februar 2019

Vi ble flere enn vi hadde bestilt bord til, men det ordnet seg til alles beste. dagens retter ble valgt av de aller fleste, og alle rettene var typisk franske, vellaget, velsmakende og velgjørende i vinterkulda. Skatevingene var delikate, andelårconfiten bedre enn mange andre steder. Servitørene klaret å servere svært mange gjester denne kvelden med en stor presisjon og hjertelighet. Vinkartet er omfattende og byr på mange store opplevelser.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Arnebern

Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Var en stund siden siste jeg var her og det var hyggelig å komme tilbake.
Spiste en nydelig løksuppe til forrettt og valgte selvfølgelig entrecôte til hovedrett. Perfekt stekt med en nydelig saus og fries til. Topp drikkeutvalg i tillegg til god service gjør at jeg virkelig kan anbefale Chez Colin på det aller sterkeste.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Copiloto78
Anmeldt 10. desember 2018

Gjestet Chez Colin i Fredensborgveien i forbindelse med en flott konsert i Sagene kirke av jentekoret Stas. Staselig er ikke minst vinkartet hos Chez Colin. Vi spiste entrecôte og valgte ei flaske fra Rhone, Saint-Joseph fra Bernhard Gripa som passet utmerket til den hjemmelagde bearnaisen. Kjøttet var stekt perfekt til oss tre og som hadde valgt litt ulike steikegrader. Til dessert ble det franske oster og en sjokoladefondant med solbær og creme anglaise. Helt perfekt Og en meget hyggelig engelsktalende servitrise var akkurat passe oppmerksom på våre behov.

Takk, Arne N
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

God mat og servise, men dårlig akustikk og vanskelig å prate. Litt dyrt i forhold til lokaliteter og utvalg på menyen.

Takk, annegunnp2016
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted med variert og nydelig fransk mat. Uformelt og kunnskapsrik betjening. Liker det stedet her og anbefaler den lille resturangen her 5 min gange unna sentrum👏🏻

Takk, ingerlisey

Reisende som så på Chez Colin, så også på

Har du vært i Chez Colin? Del dine erfaringer!