Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat. God service”
Anmeldelse av Chez Colin

Chez Colin
Vurdert som nr. 41 av 1 552 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2021

Hadde krepsehalesuppe som forret. Iberico gris hovedrett. LemonPie som dessert.
All maten var fantastisk og vinen de anbefalte til, passet perfekt. God service og like god mat! Anbefales.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Reisemannen1975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (274)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 274 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Flere nye retter på menyen, men beholdt flere klassikere, blant annet buens beste Entrecotè. Nydelig krepsesuppe til forrett. Noe av den beste suppen jeg har spist på lenge. Suverent vinkart Kommer snart tilbake!

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, AtleSoloy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Vi var her med familien i anledning bursdag. Til hovedrett åt noen entrecote og noen piggvar. Begge helt nydelig. Voldsomt vinkart, men med god veiledning fra en oppmerksom og koselig kelner fant vi perfekt match med maten. Anbefaler sitronterte eller franske oster til dessert. En av oss har matallergi, noe de tok på alvor. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Oskar A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Ble virkelig positivt overrasket. Nydelig mat, fantastisk bernaisesaus og entrecôte. Absurd bra vinkart. Trivelig betjening.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, 597patrickg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Jeg har spist hos Chez Colin mange ganger, og det er alltid veldig bra, men middag i går var bare helt fantastisk. Alt var perfekt, og det var vi alle enig om. Best av alt var sitron terten som var glutenfri (wow), og bedre enn noe annet jeg har smakt. Noen av de andre hadde en mørk sjokolademousse med salt karamell, og den var nesten like god som terten.

Det jeg også satt pris på var at nesten alt kunne lages glutenfri, de hadde brød til meg meg separat smør (viktig), og jeg ble ikke syk.

Chez Colin anbefales på det høyeste.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, beckystokke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Chez Colin, så også på

 

Har du vært i Chez Colin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.