“Beste indiske i Oslo”

God for: Romantisk, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Alltid god mat, og god service.
Gode priser i forhold til kvalitet på maten, stedet og personalet.
Veldig bra

Takk, Magnus T

Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Intim og koselig indisk restaurant. God mat og ok service. Anbefaler å bestille bord,selv midt i uken.

Takk, erribb
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste middag her en kveld med kjæresten min og vi gleder oss til å komme tilbake - fantastisk god indisk mat! Også veldig gledelig å se at de hadde så stort utvalg av vegetarmat!

Takk, Hannahlinde
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Vi satt tett, men godt. Kanskje litt tørre naan, men ellers veldig bra mat og hyggelig betjening. Bordbestilling anbefales.

2  Takk, MarteSH
Anmeldt 30. august 2018

Vært her og spist mange ganger, og de har alltid god mat. Men servicen denne gangen var den dårligste jeg har fått her. Det var ikke fullt i lokalet, og jeg så minst fire stykker bak baren på jobb.

Ingen tok drikkebestilling mens vi tittet i menyen, alt ble bestilt i en kjempeordre. Ingen "velkommen hit! Hva skal det være i dag?", det var bare opp med blokka og "Ja?". Måtte spørre etter vann. Vi fikk ikke papadums (dette har jeg også alltid fått).

Maten er kjempegod, og ca 200 for en hovedrett er ikke så ille. Men servicen legger litt demper på stemningen, og det er fort gjort å velge et annet sted med god indisk mat neste gang da.

1  Takk, KajaCru

Reisende som så på New Anarkali, så også på

Har du vært i New Anarkali? Del dine erfaringer!