Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste indiske i Oslo”
Anmeldelse av New Anarkali

New Anarkali
Vurdert som nr. 85 av 1 570 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 14 - USD 100
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Familier med barn, Spesielle anledninger, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Alltid god mat, og god service.
Gode priser i forhold til kvalitet på maten, stedet og personalet.
Veldig bra

Dato for besøk: november 2018
Takk, Magnus T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (348)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 349 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Intim og koselig indisk restaurant. God mat og ok service. Anbefaler å bestille bord,selv midt i uken.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, erribb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste middag her en kveld med kjæresten min og vi gleder oss til å komme tilbake - fantastisk god indisk mat! Også veldig gledelig å se at de hadde så stort utvalg av vegetarmat!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Hannahlinde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Vi satt tett, men godt. Kanskje litt tørre naan, men ellers veldig bra mat og hyggelig betjening. Bordbestilling anbefales.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, MarteSH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2018

Vært her og spist mange ganger, og de har alltid god mat. Men servicen denne gangen var den dårligste jeg har fått her. Det var ikke fullt i lokalet, og jeg så minst fire stykker bak baren på jobb.

Ingen tok drikkebestilling mens vi tittet i menyen, alt ble bestilt i en kjempeordre. Ingen "velkommen hit! Hva skal det være i dag?", det var bare opp med blokka og "Ja?". Måtte spørre etter vann. Vi fikk ikke papadums (dette har jeg også alltid fått).

Maten er kjempegod, og ca 200 for en hovedrett er ikke så ille. Men servicen legger litt demper på stemningen, og det er fort gjort å velge et annet sted med god indisk mat neste gang da.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, KajaCru
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på New Anarkali, så også på

 

Har du vært i New Anarkali? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.