“Ikke helt fornøyd”

God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Må si jeg er litt skuffet. Prøvde å sende melding for å høre om det var ledig bord, fikk aldri svar 😔 Gikk dit og fikk et bord. Servitøren var hyggelig nok, bestilte og maten vi fikk var god, men små porsjoner. Er nok ikke stedet jeg velger for å spise indisk i Oslo neste gang. Synes ikke prisen samsvarte med porsjoner og service.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Hilde H

Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Det er ikke den mest fancy plassen som finnes. Men, maten er den beste indiske i Oslo, servicen er god og det er billig. Jeg har vært der mange ganger og kommer alltid tilbake. Prøv Shahi paneer!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, martinsB2070WN
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Alltid god mat, og god service.
Gode priser i forhold til kvalitet på maten, stedet og personalet.
Veldig bra

Takk, Magnus T
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Intim og koselig indisk restaurant. God mat og ok service. Anbefaler å bestille bord,selv midt i uken.

Takk, erribb
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste middag her en kveld med kjæresten min og vi gleder oss til å komme tilbake - fantastisk god indisk mat! Også veldig gledelig å se at de hadde så stort utvalg av vegetarmat!

Takk, Hannahlinde

Reisende som så på New Anarkali, så også på

Har du vært i New Anarkali? Del dine erfaringer!