Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke helt fornøyd”
Anmeldelse av New Anarkali

New Anarkali
Vurdert som nr. 76 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 14 - USD 100
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Familier med barn, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Må si jeg er litt skuffet. Prøvde å sende melding for å høre om det var ledig bord, fikk aldri svar Gikk dit og fikk et bord. Servitøren var hyggelig nok, bestilte og maten vi fikk var god, men små porsjoner. Er nok ikke stedet jeg velger for å spise indisk i Oslo neste gang. Synes ikke prisen samsvarte med porsjoner og service.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Hilde H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (336)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 337 anmeldelser

Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Det er ikke den mest fancy plassen som finnes. Men, maten er den beste indiske i Oslo, servicen er god og det er billig. Jeg har vært der mange ganger og kommer alltid tilbake. Prøv Shahi paneer!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, martinsB2070WN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Alltid god mat, og god service.
Gode priser i forhold til kvalitet på maten, stedet og personalet.
Veldig bra

Dato for besøk: november 2018
Takk, Magnus T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Intim og koselig indisk restaurant. God mat og ok service. Anbefaler å bestille bord,selv midt i uken.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, erribb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste middag her en kveld med kjæresten min og vi gleder oss til å komme tilbake - fantastisk god indisk mat! Også veldig gledelig å se at de hadde så stort utvalg av vegetarmat!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Hannahlinde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på New Anarkali, så også på

 

Har du vært i New Anarkali? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din