“God autentisk indisk mat”
Anmeldelse av New Anarkali

New Anarkali
Prisklasse: kr 149 - kr 1 065
Kjøkken: Indisk
God for: Familier med barn, Romantisk, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

God autentisk indisk mat, og hyggelig betjening. En absolutt anbefaling. Hit kommer vi gjerne igjen. Beliggenhet og pris helt ok.

Dato for besøk: august 2022
Takk, christianlJ3432UT

Anmeldt 28. mai 2022

Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk av restauranten. Intimt og tradisjonelt lokale, og særdeles trivelig og serviceinnstilt betjening. Maten får også full score. Vi kommer hit igjen!

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 268marik
Anmeldt 4. mars 2022 via mobile enheter

Velsmakande mat til ein god pris. Bra utvalg av både kjøtt-, og vegetarrettar. Hyggeleg betjening og ein triveleg kveld!

Dato for besøk: februar 2022
Takk, ingavik
Anmeldt 12. oktober 2021 via mobile enheter

Nydelig mat i intime omgivelser og hyggelig betjening. Vi bestilte tre forskjellige retter, alle med en fantastisk smak, det smakte så nydelig at man ønsket å bestille flere middagsretter.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Sven L
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat med gode smaker. Å velge styrke på maten fra 1-6, hvor vi valgte 4, passet oss helt perfekt. Meget god service! Godt renhold. Vi kommer igjen 😊

Dato for besøk: august 2021
Takk, ritaf798

Reisende som så på New Anarkali, så også på

Har du vært i New Anarkali? Del dine erfaringer!