Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk før - elendig nå”
Anmeldelse av Arakataka

Arakataka
Vurdert som nr. 48 av 1 600 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Uformell gourmetrestaurant rett rundt hjørnet fra konsertstedet Rockefeller. Arakataka serverer kreative retter med spennende smakskombinasjoner til en hyggelig pris. Hver dag komponerer kjøkkensjefen en treretters og en femretters meny.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Jeg har spist på Arakataka ca 10 ganger. Det har vært utrolig bra fra kreativitet til smaker og service. Jeg spiste der i går kveld å nå er det bare tull. Ingen av rettene fungerer og alt fra sammensetning av retter til utførelse var helt elendig. Til og med deres kjente spagetti og løyrom måtte sendes tilbake... og burde sendes tilbake igjen nå vi fikk ny. Trist å se at et sted som var så i vinden kan falle så langt. Som et pluss vil jeg si at servicen var OK og utvalg av drikke var også OK.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, Peter987655
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (609)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 609 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Middag for fire personer. 5 retters meny med vinpakke. Nydelig fra a til å med vin. Absolutt å anbefale!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, SteinarF790
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Fantastisk service!
Nydelig mat med smaker vi sjelden opplever andre steder!
4 eller 5 retter med vinpakke anbefales.
Bringer fram det beste av både vin- og smak- opplevelser.
Vi har spist mange steder i Oslo men dette er noe av det desidert beste! Wow!! Tusen takk for oss. Vi kommer igjen

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, CatharinaS590
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

God mat generelt, men opplevelsen ble ødelagt av fryktelig service, maur i maten og arrogante servitører. Her betaler vi mange hundre kroner for mat og drikke, og ikke minst en god opplevelse, men ender opp med å dra derfra meget skuffet. Kan ikke anbefale noen dette stedet

Dato for besøk: februar 2020
7  Takk, C9519QMthomasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2020

Meget god mat ,godt sammensatt og en perfekt vinpakke tilpasset maten .Anbefaler 5 retters middag med vinpakke

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Nohab3602
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Arakataka, så også på

 

Har du vært i Arakataka? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din