Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk sjømat”
Anmeldelse av Fjord Restaurant

Fjord Restaurant
Vurdert som nr. 20 av 1 570 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat, Norsk, Skandinavisk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Fjord byr på spennende smaker av fisk i alle mulige former. Restauranten endrer menyen hver uke for å alltid kunne bruke de beste tilgjengelige råvarene. Som gjest på Fjord kan du derfor alltid være sikker på at maten utelukkende er laget av det beste på markedet og samtidig vil sesongens variasjoner by på mange forskjellige smaksopplevelser.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Spiste en fireretters middag her i helgen. Fra vi kom inn døren var servicen på topp, med tilstedeværende og engasjerte servitører som serverte maten i et passe tempo, og tok hensyn til allergier. Maten var nydelig, der særlig makrellstørjen og desserten utmerket seg for vår del. Kreativt innredet lokale og stilige toaletter. Anbefales på det sterkeste å ta turen hit!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Mette V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (858)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6064 av 858 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Utrolig hyggelig og imøtekommen bevertning med utrolig bra kunnskapsnivå på vinområder og druer i de ulike vinene. Maten var fantastisk og de hadde ingen problemer med å tilpasse for min melkeallergi. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2018
Takk, DLBendik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære og veldig god service fra vi kom inn døren til vi gikk igjen. Det er befriende med en så enkel meny 3 eller 6 retter med vinpakke .
Vi gikk for 3 og 4 retter. Som en av forrettene fikk jeg vågehval og den var nydelig. God viner til hver rett. Gir 4 stjerner føler liksom at maten manglet det siste lille...

Dato for besøk: august 2018
Takk, bj_rns792
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Tok med noen kunder hit, har vært her før. Veldig gode retter, masse fisk og mye smak. Vinpakken var utsøkt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, turkfener
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Spise en nydelig 5-retters middag. Gode smaker, mye mat, og fine priser. Kan anbefales for de som ønsker seg et godt sjømåltid i innbydende lokaler. God valuta for pengene!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, nicolaim832
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fjord Restaurant, så også på

 

Har du vært i Fjord Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.