Har besøkt Fjord et par ganger før og også denne gangen var vi storfornøyd.
Anbefales på det varmeste.
Har besøkt Fjord et par ganger før og også denne gangen var vi storfornøyd.
Anbefales på det varmeste.
Spiste en fireretters middag her i helgen. Fra vi kom inn døren var servicen på topp, med tilstedeværende og engasjerte servitører som serverte maten i et passe tempo, og tok hensyn til allergier. Maten var nydelig, der særlig makrellstørjen og desserten utmerket seg for vår del. Kreativt innredet lokale og stilige toaletter. Anbefales på det sterkeste å ta turen hit!
Utrolig hyggelig og imøtekommen bevertning med utrolig bra kunnskapsnivå på vinområder og druer i de ulike vinene. Maten var fantastisk og de hadde ingen problemer med å tilpasse for min melkeallergi. Anbefales på det sterkeste.
Hyggelig atmosfære og veldig god service fra vi kom inn døren til vi gikk igjen. Det er befriende med en så enkel meny 3 eller 6 retter med vinpakke .
Vi gikk for 3 og 4 retter. Som en av forrettene fikk jeg vågehval og den var nydelig. God viner til hver rett. Gir 4 stjerner føler liksom at maten manglet det siste lille...
Tok med noen kunder hit, har vært her før. Veldig gode retter, masse fisk og mye smak. Vinpakken var utsøkt.