“Flott opplevelse”
Anmeldelse av Fjord Restaurant

Fjord Restaurant
Kjøkken: Sjømat, Norsk, Skandinavisk, Internasjonalt
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Fjord byr på spennende smaker av fisk i alle mulige former. Restauranten endrer menyen hver uke for å alltid kunne bruke de beste tilgjengelige råvarene. Som gjest på Fjord kan du derfor alltid være sikker på at maten utelukkende er laget av det beste på markedet og samtidig vil sesongens variasjoner by på mange forskjellige smaksopplevelser.
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Veldig dyktig servitør, med kunnskap og god timing.
Vinpakke som var veldig godt tilpasset rettene.
Gode smaker som var vel tilpasset hverandre
Junior elsket hvalbiffen, og sier fortsett sånn :)
Kommer gjerne igjen

Takk, SkierBergen

Anmeldt 27. juni 2022

Smakfulle retter med godt vinmeny og flott service. Atmosfæren var spesiell for et hyggelig kveldsbesøk. Anbefales og vi kommer tilbake.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Liv H
Anmeldt 8. april 2022

Vi gikk for 5 retters. Vi ønsket også å blindsmake vin. Så kelneren hentet litt forskjellig fra de 2 vin pakkene. Vi smakte og analyserte. Så fikk vi fasiten og litt informasjon om vinene. Veldig bra service og vi følte oss veldig godt ivaretatt. Maten var fantastisk god, og vi hadde en veldig hyggelig kveld hos Fjord. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: mars 2022
1  Takk, Maria_angeles71
Anmeldt 17. februar 2022

Vi valgte femretters.
Ypperlig mat, vin og betjening i et trivelig lokale. Michelinstjerne. Anbefales!

Dato for besøk: februar 2022
Takk, 359ivart
Anmeldt 14. november 2021 via mobile enheter

Fjord Restaurant har vist seg å være et sted som alltid leverer i høyeste klasse! Her stemmer alt: lokale og interiør er delikat og spennende, mat og vin er fantastisk og i passe mengder - og servicen er utmerket! Kelnerne har både kunnskap og klasse - dette er et sted det er godt å komme til!

Dato for besøk: november 2021
Takk, britth984

Reisende som så på Fjord Restaurant, så også på

Har du vært i Fjord Restaurant? Del dine erfaringer!